Maminka.czMiminko

Holčičky, které se proměnily v princezny z Disneyovek, rostou do krásy

redakce 6.  8.  2018
Máte rádi pohádky? Pak vás možná pohladí po duši tyto fotografie miminek, ze kterých se na malou chvilku staly princezny z příběhů od Walta Disneyho. Od focení uběhl rok a vy můžete vidět, jak holčičky vyrostly.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Fotografka Karen Marie z Belly Beautiful Portraits vytvořila před rokem sérii fotografií ve svém studiu v Roseville v Kalifornii. Miminka oblékla do kostýmů šesti princezen z pohádek Walta Disneyho. Holčičky se změnily v Popelku, Sněhurku, Ariel, princeznu Jasmínu z Aladina, Krásku z pohádky Kráska a zvíře a Šípkovou Růženku. Uběhl rok a vy můžete posoudit, jak princezny rostou do krásy. Fotky najdete v naší fotogalerii. 

Focení šesti miminek nebylo tehdy úplně snadné, ale z výsledku je autorka nadšená. "Pro princezny z Disneyovek jsem měla vždycky slabost a měly místo v mém srdci," svěřila se Karen Marie, které se focením splnil malý sen. "Mám dvě dcery, kterým už je 12 a 10 let a princeznovské věci už je nezajímají, což mě mrzí a tato dívčí etapa mi trochu chybí," dodala.

A takhle vypadají holčičky přesně rok po focení:

Klepněte pro větší obrázek

A při pohledu na tyto fotografie se není čemu divit. "Mé vaječníky se teď vzbouřily a požadují ještě jedno dítě, abych se mohla pořádně vyřádit," řekla tehdy autorka. 

Karen chce do budoucna vytvořit ještě spoustu dětských hrdinek. "Tianu, Moanu, Elsu a Annu, Pocahontas či Meridu," vyjmenovává. A zájemkyň bude asi spousta. "Většina malých holčiček sní o tom, že se z nich stane pohádková víla, a mě teď nazývají pohádková víla," směje se Karen. 

Na další fotografie se můžete podívat TADY

Líbí se vám tyto fotky malých princezniček? A podnikly jste s vaším miminkem stylizované a inscenované fotografování, nebo už vám to přijde moc a nepřirozené? Pište nám do diskuze...

Krásné a originální mateřské fotky PŘED a PO. Inspirujete se?
GALERIE: Nádhera! Krásnější fotky miminek jste ještě neviděli
Tato miminka nikdy nevyrostou, od opravdových je téměř nepoznáte

 

Témata: Miminko, Rodina, Novorozenec, Kojenec, Disney, Ariel, Sněhurka, ARI, Walt, Kráska a zvíře, Aladin, Víla, Focení, Princezna, Malý sen, Kráska, Pocahontas, Nádhera, Anna, Disney +, Eta, Popelka, Kalifornie, Marie, Růže