Maminka.czHoroskopy

HOROSKOP: Jaký bude rok 2022? Prozradí nám to astroložka

redakce 29.  12.  2021
Konec každého roku svádí k bilancování a dávání si předsevzetí do toho nastávajícího. Jaký však doopravdy bude rok 2022 je zatím ve hvězdách. Astroložka a spisovatelka Martina Blažena Boháčová nám prozradí, co nás v následujících 12 měsících čeká, a na co se máme připravit.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Protože se Saturn stále ještě posunuje znamením Vodnáře, musíme se rozhodně připravit na to, že budeme mít mnohem vyšší výdaje, ale bohužel také i mnohem nižší příjmy. Znamená to tedy, že v roce 2022 se budeme muset ekonomicky uskromnit. Další věc, na kterou se máme podle paní Boháčové připravit je práce na své psychice, na svém zdraví a na posilování energií. A to zejména těch pozitivních. Jupiter v Rybách po nás bude chtít, abychom se začali více zajímat o ekologii, abychom si více všímali vody a komfortu, který nám příroda nabízí.

Ve druhé polovině roku 2022 se Jupiter přesouvá do znamení Berana. Připravme se tedy na akční rok. V roce 2022 bude potřeba přehodnotit své postoje ke vzdělávání. Tento rok bude dobré se zamyslet nad svým životem a udělat rekapitulaci toho, co se nám doposud povedlo či nikoli. Je třeba si uvědomit, na čem máme pracovat a v čem se chceme rozvinout. Co si dát do nadcházejícího roku předsevzetí, že každý v sobě objevíme něco nového, velkého a nepoznaného?

Témata: Horoskopy, Vodnář, Spisovatelka, Saturn, Dávání, Předsevzetí, Bilancování, Ryba, Jupiter, Martin Blažit Boháčová, Jaký, Horoskop, Znamení berana, Řeka, Astroložka