Maminka.czŠkolák

Horoskop na březen 2012

Irena Forejtová 1.  3.  2012
Co vás čeká a nemine? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21.3.–20.4.)

Karta se obrací, všude budete mít otevřené dveře. Měli byste se vydat do terénu a získávat nové kontakty. Jednejte tak, aby nikdo neměl dojem, že se vnucujete. Náhoda vám pošle do cesty zajímavého člověka, kterému bude zajímavé naslouchat. Pod jeho vlivem se pak rozhodnete pro změnu. Domácí štěstí si začnete užívat po hmotné stránce, bude vás to stát sice hodně peněz, ale udělá to radost všem.

Býk (21.4.–21.5.)

Váš smysl pro povinnost vás bude nutit k plnému nasazení., ale přesto podřiďte vaše zájmy jen existenční nutnosti. Netvařte se důležitě a začněte si užívat jaro i jinak než jen prací. Zapojte se do lehčích forem zábavy a utužte narušené vztahy v rodině. Například si udělejte čas na krátké výlety. Dobře uděláte, pokud si domluvíte schůzku s osobou, se kterou si můžete otevřeně popovídat o osobních věcech. Potřebujete si jednou za čas postěžovat.

Blíženci (22.5. –21.6.)

Někdo ve vašem nejbližším okolí má starosti. Vyslechnete rozhovor, který vám dodá odvahu vyřešit ty své, i když se vám zdají neřešitelné už dlouhou dobu. Z toho vám vyplynou nové povinnosti a navíc se starých úkolů je tak nezbavíte. Máte-li v plánu vymalovat, vybírejte pečlivě barvy a raději se přikloňte k těm přírodním a tradičním. Syté odstíny nejsou nic pro vás, působí na vás destruktivně.

Rak (22.6.–22.7.)

Cítíte, že pokud nevyužijete šanci, která se vám nyní nabízí, budete později litovat. Zaktivizujte všechny své síly a zařiďte vše potřebné. Odpočívat můžete později. Na cestách se vymluvte na bolest hlavy a odmítněte pozvání ne večírek, kde se můžete snadno zaplést do milostné aféry. Raději nechte věci plynout přirozeným způsobem a do ničeho se nemíchejte. Realita je totiž někdy jiná než si dokážete připustit.

Lev (23.7.–22.8.)

Přílišná náročnost vyvolá ve vašem okolí nespokojenost, byť půjde o neodkladné úkoly. Partnera rozhořčí váš nezodpovědný přístup, neboť podle něho se věnujete víc práci než rodině. Ze všech stran vás ohrožují konflikty a napjaté vztahy. Najděte si účinnou zbraň a vše berte s humorem. Pokud vám nálada spadne pod bod mrazu, snažte se zapomenout na všechny povinnosti a najděte si „svoji“vrbu, uleví se vám.

Panna (23.8.–22.9.)

Někdo, kdo vám už delší dobu nedůvěřuje, bude chtít nad vámi "zlomit hůl". Nedivte se, nezkoumejte jeho přístup k vám a raději se snažte, vaše budoucnost je v jeho rukách. K rodinným problémům se také postavte čelem, než vám začnou přerůstat přes hlavu a v partnerském vztahu zkuste najít pozici, která bude vyhovovat oběma stranám. Je čas udělat si pořádek ve svém „duševnu“, ale po fyzické a manuální stránce to nebude nic moc.

Váhy (23.9.–23.10.)

Čeká vás netradiční odměna, neboť dostanete nabídku, která se neodmítá a přinese i lukrativní příjem do rodinného rozpočtu. Budete se cítit výborně a získáte větší sebevědomí. Rozhodnutí, které zvolíte, se ukáže jako zásah do černého. Než na nabídku kývnete, rozmyslete si jak nová situace ovlivní váš rodinný život. Podporu rodiny získáte jen, když budete umět rozhodnutí podepřít pádnými argumenty. Klady však převažují, tak se snažte!

Štír (24.10.–22.11.)

Získali jste pověst, že si umíte pomoci v každé situaci a dobře si poradíte v každé tlačenici. Kdo se na vás obrátí, nebude zklamaný, pomoc jistě neodmítnete. Co se odehrává v hlavách některých osob, je pro vás hádankou, ale nebuďte příliš zvědaví. Okolí by to pociťovalo jako zásah do soukromí a nebylo by daleko od pravdy. Diplomacie a takt se zvlášť vyplatí v rozhovoru s dospívajícím potomkem.

ČTĚTE TAKÉ: Minihoroskop na březen: Co čeká vaše děťátko?

Střelec (23.11.–21.12.)

Je načase, abyste udělali konečné rozhodnutí a podle toho pokračovali dál. Zbavíte se tím množství zbytečných myšlenek, které vás příliš rozptylují. Vždyť reagovat dokážete rychle, chopte se příležitosti a promluvte si s nadřízeným. Úspěšně projednáte přesun vaší práce, která vás zatěžuje na někoho jiného. Uspějete i při zkouškách a doma se pustíte do jarního úklidu. Jen do toho, odhodlání a sil budete mít na rozdávání.

Kozoroh (22.12.–20.1.)

Vaše soustředěnost na práci nebude až taková, jak jste si představovali. Čím déle se budete zabývat vlastním nápadem, tím více chyb na něm budete nacházet. Dopouštíte se zásadní chyby v tom, že příliš často střídáte přátele, a navíc jejich názory neberete vůbec v úvahu. Zmatek v duši plyne i ze zdravotních potíží, které považujete za nepodstatné. Nechtělo by to konečně věnovat trochu času sami sobě?

Vodnář (21.1.–20.2.)

Očekáváte příliš mnoho za to, málo, co dáváte okolí. Proto se nedivte, že vás potká spousta překvapení, které vám ani nedovolí se nadechnout. Stůjte pevnými nohama na zemi a nedělejte si zbytečné iluze. Snažte se pracovat cílevědomě a nedejte se vyvést z rovnováhy něčí nervozitou. A podrážděný partner vám také mnoho klidu nepřidá. Počítejte i se zvýšenými výdaji, a pokud můžete, nejlépe uděláte, když některé z nich odložíte na později.

Ryby (21.2.–20.3.)

Série neúspěšných kroků brzy skončí a i s partnerem najdete společnou notu. Pokud dostanete nabídku k cestování, přijměte ji. Získáte možnost pár dní vypnout a zorientovat se v nepřehledné situaci. Nebude vám chybět fantazie a ani energie. Uděláte množství práce, ale i množství chyb.. Přitom stačí malá úprava vašich plánů a můžete je realizovat. Podaří se vám vyniknout při nějakém setkání. Kdosi drží nad vámi ochrannou ruku, važte si toho.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Novorozenec, Předškolák, Batole, Školák, Kojenec, Chování a vztahy, Plné nasazení, Horoskop, Konečné rozhodnutí, Malá úprava, Březen, Nová situace, Pádný argument