Maminka.czJen pro maminku

Horoskop na červen

Milan Gelnar 11.  6.  2010
Horoskop na červen
Blíženci (22. 5.–21.6.) Nastávající období by pro vás mělo být velmi inspirativní. Jako by vám na cestu svítilo slunce. Zvláště možnost setkání s přáteli a novými lidmi při příležitosti oslav vašich narozenin vás velmi potěší. Třeba nastane příležitost promluvit si s člověkem, s nímž si potřebujete něco vyjasnit. Komunikační schopnosti vás nenechají na holičkách a vaše charisma nechá málokoho chladným. Koncem měsíce si hlídejte finance, mohli byste totiž něco zapomenout zaplatit.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Poselství:Vaší doménou by měla být zodpovědnost, tvořivost a kreativita. Svým chováním budete moci být vzorem i ostatním.

Zajímá vás váš horoskop pro každý den? Klikněte ZDE!

Beran (21. 3.–21. 4.) Je možné, že si hlavně na počátku tohoto období nebudete příliš rozumět se svým partnerem. Budou u vás totiž převládat silné sklony k hádkám a netrpělivosti. Pokud to však budete mít na paměti, je možné, že se vám
podaří eliminovat četnost a intenzitu možných konfliktů. Opřít se můžete o své výborně fungující myšlení a rozumové schopnosti. Koncem měsíce se pravděpodobně setkáte s někým, kdo pro vás bude, aniž by o tom věděl, velice přínosný. Jestliže budete chtít měnit image, poraďte se nejdříve s nějakým odborníkem, ať nepřestřelíte.
Poselství:Mějte na paměti, že pokud budete s moudrostí dávat a také přijímat, bude se většina situací kolem vás vyvíjet v souladu s vámi.

Býk (22. 4.–21. 5.) Citlivost a vnímavost u vás bude na výši hlavně na počátku měsíce. Možná budete velmi intenzivně prožívat lásku, erotiku a věci s tím
spojené. Nezadaní budou mít šanci potkat nového partnera a zadaní se třeba dočkají příjemného překvapení od své drahé polovičky. Štěstí a radost by vás měly provázet takřka na každém kroku. Výtečně by vám měla jít
komunikace, a to hlavně v práci se šéfem či kolegy. Koncem měsíce si můžete zkusit vsadit, a pokud budete uzavírat nějaké obchody, mělo
by se vám dařit.
Poselství: Zahrňte do svých činností hravost, zvídavost a radost, neboť to jsou vlastnosti potřebné ve vztazích jak mezi přáteli, členy rodiny a kolegy, tak mezi milenci.

Rak (22. 6.–22. 7.) Budete se cítit trochu jako na houpačce, protože vás budou střídavě potkávat události jak příjemné, tak i stresující. Možná budete trochu
zmatení a plni dojmu, že vlastně sami nevíte, co chcete. Budete-li potřebovat radu, klidně se obraťte na někoho blízkého. Koncem měsíce
vás možná trochu potrápí zdravotní potíže, proto nepodceňujte žádné problémy vybočující z normálu a navštivte odborníka.
Poselství: Nedělejte si zbytečné starosti s něčím, co neovlivníte ani nezměníte. Cíleně vyhledávejte činnosti související s láskou, krásou
a harmonií.

Lev (23. 7.–22. 8.) Tento měsíc se vám bude dařit, hlavně na poli lásky, zamilovanosti a erotiky. K seznámení budete mít příležitostí více než dost a ti, kteří
jsou single, si asi přijdou na své. Pokud jste zadaní, pozor na milostné svody a zálety. Přinesly by vám jen komplikace. Bude platit, že není všechno zlato, co se třpytí. Koncem měsíce budete mít zvýšenou potřebu cestovat a setkávat se s novými lidmi.
Poselství: Hvězdy vám budou nakloněny v oblasti sebevzdělávání, tak se vrhněte na poznávání nových míst i vědomostí.

Panna (23. 8.–22. 9.) Je možné, že první letní měsíc budete vnímat poněkud ambivalentně. Zaznamenat můžete jak větší úspěchy, tak i věci rozporné a nevítané. Narazíte proto zároveň na pozitivní stránky života i na ty negativní.
Pozor byste si měli dávat zejména na finance. Není to sice potěšující, ale vyvíjený tlak z vás vydoluje to nejlepší. Nakonec byste měli vším projít bez úhony.
Poselství:Odpoutejte se od starých ran minulosti a zkuste se podívat na svět objektivně, třeba některé záležitosti uvidíte v novém světle.

Váhy (23. 9.–23. 10.) V průběhu června můžete zaznamenat výrazné zlepšení myšlení a rozumových aktivit. Nepříjemné však budou vaše sklony ke konfliktům či konfrontacím na poli milostném. Možná budete mít méně porozumění pro slabůstky partnera nebo na něj budete až příliš nároční. Chcete-li si doma zachovat klid a pohodu, snažte se o toleranci. Pozor byste si měli dávat na možné intriky a pomluvy zejména ze strany kolegů. Nenoste si problémy z domova do práce.
Poselství: Dopřejte své duši i tělu něco mimořádného a prospěšného. Nenechte se odradit od zážitku, po kterém už dlouho toužíte.

Štír (24. 10.–22. 11.) Na červen se můžete docela těšit. Měla by při vás stát štěstěna nebo by se aspoň nemělo dít nic dramatického. Pokud jste něco řešili, mělo by dojít k určitému zklidnění nebo vyjasnění. Ti z vás, kteří se rozhodli vyrazit na dovolenou už teď, by neměli litovat. Zkuste vše hodit za hlavu, vypnout a soustředit se na odpočinek. Můžete si však v klidu srovnat a ujasnit své
priority a po návratu si podle nich uspořádat život.
Poselství:Udržte si smysl pro humor a nadhled za každé situace, protože je možné, že tím budete velmi nápomocni někomu blízkému.

Střelec (23. 11.–21.12.) Tenhle měsíc se zaměřte na svou trpělivost a pěstujte si ji. Budete ji potřebovat. Nervozita a podrážděnost vašeho okolí ve vás nejspíš vzbudí nutkání každému na rovinu sdělit, co si o něm či o problému myslíte. Na to byste si ale měli dávat pozor, neboť hrozí, že naděláte více škody než užitku. Buďte ostražití v otázce peněz a raději nikomu nic nepůjčujte.
Poselství:Nelpěte na vlastních představách o sobě samém a podívejte se na některé své postoje a názory očima nestranného pozorovatele.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.) Tento měsíc pro vás bude časem plánování. Možná budete promýšlet nějaké aktivity týkající se domova, jeho přestavby, vylepšení nebo dokonce i stěhování. Buďte při tom obezřetní. Nebeská tělesa naznačují
i možné zkoušky, abyste obhájili to, co jste si doposud vydobyli.
Vše raději dělejte s rozvahou a dopředu řádně promyslete.
Spolehnout se budete moci na svou nejbližší přítelkyni nebo
přítele.
Poselství: Dostanete příležitost rozpoznat to, co je pro vás
přínosné a co nikoli. Nedržte se zuby nehty něčeho, co už pro vás
dávno není prospěšné.

Vodnář (21. 1.–20. 2.) Nápady a inspirace vás budou provázet i v tomto měsíci. Dny již
nebudou tolik hektické a vy si budete moci konečně odpočinout.
Jestliže už budete vyvíjet nějaké úsilí, bude se týkat příprav
na dovolenou. Je pravděpodobné, že se budete muset poněkud
uskrovnit, avšak díky své schopnosti improvizace dokážete nahradit
finančně náročné radovánky něčím lepším a pro vás příjemnějším.
Poselství:Využijte veškerý svůj potenciál dovedností i znalostí
k tomu, abyste poskočili mílovými kroky vpřed, a nespokojujte se
s málem.

Ryby (21. 2.–20. 3.) Možná se setkáte s někým pro vás mimořádně přitažlivým. Mnozí
z vás se tak mohou těšit až na osudové setkání s někým, koho jste
dosud neviděli, a přesto se vám bude zdát, že se znáte odjakživa.
V pracovních aktivitách však může zavládnout nejistota. Je možné,
že budete řešit změny, které se kolem vás dějí a které se mohou
dotknout také vás samotných. Propadat panice ale nemusíte.
Poselství:Nepřetěžujte svůj organismus a važte si svého těla. Pokud
si bude říkat o odpočinek, není to bezdůvodné, tak mu ho dopřejte.

Zajímá vás váš horoskop pro každý den? Klikněte ZDE!

Témata: Jen pro maminku, Červen, Červ, Nejbližší přítel, Osudové setkání, Horoskop, Příjemné překvapení