Maminka.czChování a vztahy

Horoskop na červen 2013

Irena Forejtová 3.  6.  2013
Co vás čeká a nemine? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21. 3.–20. 4.)

Začínají vám úspěšné dny v práci i partnerství. Na co sáhnete, to jen pokvete. Pokud chcete změnit zaměstnání je k tomu nejvhodnější doba nebo vás čeká zvýšení platu či povýšení. Jediné, na co si dejte pozor, jsou neuvážené investice do neperspektivního vztahu. Budete totiž konfrontováni s minulostí, z níž se vynoří stará láska. Alespoň vás to donutí si najít čas a popřemýšlet o svém citovém životě.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Situace na pracovišti a kolem vašich pracovních plánů se vyjasňuje. Zjišťujete, co chcete a co vás baví. Není to sice ještě úplně ono, ale začínáte mít chuť do života. Jste přitažliví, vášniví a přitahujete pozornost okolí. Jste však i přelétaví a příliš impulzivní, což se projeví při výběru dovolené. Přesto si příjemné chvíle užijete a vrátíte se plné elánu. Bude to však zásluha vašeho partnera.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Máte chuť do práce a hodně energie, což vám v posledních dnech chybělo, takže se můžete s plným nasazením pustit do plánovaných úkolů. Staré spory vyřešíte s klidem, diplomacií a vše bude zase tak, jak má být. Zpočátku sice ztratíte nervy a důsledkem toho bude mírná domácí anarchie, ale ruku na srdce.Stojí za to se vůbec rozčilovat, když stejně všichni vědí, kdo je doma krk a kdo hlava?

Rak (22. 6.–22. 7.)

Nabízejí se vám nové možnosti. Vypravte se za sluncem, za hranice všedních dnů. V následujících dnech vás konečně čeká láskyplné období. Bude o vás velmi velký zájem a vy si přízeň budete vychutnávat plnými doušky. Už bylo na čase, ale nečekejte zázraky. Člověk si lásku musí zasloužit a trvalý vztah potřebuje čas. A ještě dobrá rada – na rande se dobře vybavte piknikovou dekou, jinak hrozí nachlazení ledvin.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Nadále pokračujete v úžasném pracovním tempu. Potkáte se se starším nebo s výše postaveným člověkem, který vám nabídne zajímavý a výnosný obchod nebo práci. Jednoznačně to přijměte, přinese vám to zasloužené ohodnocení. Na domluvených pravidlech s partnerem trvejte, jinak se vám vztah udržet nepodaří. Silnou stránkou bude naprostá oboustranná upřímnost, takt, tolerance a i drobná pozornost potěší.

Panna (23. 8.–22. 9.)

V první polovině měsíce budete velmi pracovití, což je pro vás velmi dobrá vyhlídka pro další dny. A protože budete spokojeni, v druhé polovině měsíce se to odrazí na vašem milém, kultivovaném a kamarádském chování, což vám přinese nové pracovní možnosti. Dobrá nálada se přenese i do vaší ložnice – uděláte si čas na lásku jako za starých časů. Skvělá večeře, procházka, dobré vínko, svíčky. Nebo, co si oživit milování v přírodě?

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Máte před sebou jeden z nejúspěšnějších měsíců tohoto roku. Je pravděpodobné i povýšení, které byste měli přijmout. V rodině to máte v pohodě, a to hlavně proto, že se vám v práci či podnikání daří. Pozvěte partnera na dobrou večeři a budete oba maximálně spokojeni. Nové lásky nejsou na obzoru, na to momentálně nemáte čas, i když ctitelů a obdivovatelů se najde dost. Veškerý svůj volný čas věnujte dětem, které poslední dobou trochu zanedbáváte.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Vaše váhání vyústí v promarněné šance, ale zároveň pochopíte, že pochyby byly spíše přínosem než nadějným projektem..Pracujte vytrvale dál a výsledky se vzápětí dostaví, a dokonce brzy nebudete vědět, kam dřív skočit. Vražedné tempo si však odpusťte než si uženete žaludeční vředy. Raději využijte svého šarmu a delegujte část povinností na dospělé děti. Pozor však na přehnané pedantství a přísnost.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Na přísun energie se nemůžete stěžovat, spíše naopak. Přibývá vám až zázračným tempem. Problém je jen v tom, že ostatní vám nestačí. V citech a rodině to však zaskřípe.V trvalém vztahu hrozí nevěra, hádky a odcizení. Co s tím? Sbalit kufry a odjet na společnou dovolenou nebo nechat věcem volný průběh? Záleží na vás, kolik sil chcete na oltář své lásky obětovat. Problém bude v tom, kdo má nevěru na svědomí.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V práci a v podnikání se vám otevírají další možnosti. Záleží jen na vás, čeho se chytíte a co si vyberete. Spolupráci vám navrhne i mladší muž nebo vám dá dobrou nabídku. Může to být práce v zahraničí, sice jen na léto, ale proč nevyužít příjemnou kombinaci rekreace u moře s dobře ohodnocenou prací? Překvapení se dočkáte od dětí. Jejich plány na léto se od vašich budou výrazně lišit.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Máte za sebou období, které vyžadovalo mnoho úsilí a energie k dosažení cíle, který je již blízko. Potřebujete v tom nalézt pouze systém a bez většího stresu byste to měli zvládnout. Vyžeňte z hlavy negativní myšlenky a soustřeďte se na své schopnosti, o kterých ani v nejmenším nepochybujte. V citové oblasti máte nyní trochu rozpačité období. Je to proto, že se soustředíte na jiné věci. Ale láska ani ve vašem případě na sebe nedá dlouho čekat.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Začátek léta nebude právě v duhových barvách. Na začátku června se nemusíte cítit právě nejlépe proto si naplánujte týden oddychu někde v přírodě. Uvědomte si, že tělo má poslouchat vás a ne naopak. Nepříjemné situace řešte s rozvahou. Komplikovaná osobní záležitost může přinést nemalé problémy, měli byste proto postupovat dostatečně prozíravě a nepropadat hned panice. Horká hlava stejně nic nevyřeší a výsledek bude nakonec přijatelný.

Témata: Chování a vztahy, Obdivovatel, Staré časy, Červen, Vyhlídka, Výběr dovolené, Osobní záležitost, Červ, Horoskop, Skvělá věc, Nejvhodnější doba