Maminka.czNovorozenec

Horoskop na červenec 2012

Irena Forejtová 1.  7.  2012
Horoskop na červenec 2012
Co vás čeká a nemine? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21.3.–20.4.)

Na vašem pracovišti vládne příjemná atmosféra, i když se stále najde někdo, komu to nevyhovuje, nevšímejte si ho. Nezaměstnaní by neměli váhat a měli by se tento měsíc chytit každé příležitosti, která se jim naskytne, je to velmi vhodná doba pro nové začátky. Je dobré si dát pozor, komu se svěřujete. Pozor, ta osoba má dvojí tvář! Tento měsíc přeje i novým láskám. Potkáte příjemného člověka, se kterým se budete velmi dobře cítit. Co se zdraví týče, jste na tom velmi dobře a čeká vás příjemné období.

Býk (21.4.–21.5.)

Vaši blízcí si vás velmi váží, ale jaksi tomu moc nevěříte a stále o sobě pochybujete. Začněte se mít konečně víc rádi. Zapamatujte si jednu důležitou věc, že život je změna a že všechno kolem nás je v pohybu. Puntičkářství vám život jen otravuje a komplikuje, a nejen vám, ale hlavně dětem, které na prázdniny „vypadnou“ s velkou radostí a je jim jedno kam. Hlavně, že budou z domova. Pochopte konečně, že něco v pořádku, dokud je čas chybu napravit.

Blíženci (22.5.–21.6.)

Je čas se ponořit do svého svědomí a začít na sobě pracovat. Hlavním cílem je pěstovat pevnou vůli, a to ve všech směrech vašeho života. Aktuální situace v zaměstnání je pro vás výzvou, abyste přišli na to, v čem spočívá váš problém. Je také pravděpodobné, že vás v problémech nenechá utopit nějaký přítel či dobrosrdečný kolega, a jak se říká, podrží vás. Pití bylinkových čajů ještě nikomu neuškodilo, a tak si v letních vedrech dopřejte očišťující kúru a dodržujte pitný režim. Ledviny máte přece jen jedny a moc dobře se o ně právě nestaráte.

ČTĚTE TAKÉ: Lucie Vondráčková: Porod změnil všechno... a dal životu důvod

Rak (22.6.–22.7.)

V pracovní oblasti vás čekají radikální změny, které budou jen a jen pro vaše dobro a nezaměstnaní mohou dokonce čekat výhodnou nabídku na práci v zahraničí. V citové oblasti tento měsíc prožijete šťastnou lásku, která bude trvat velmi dlouho. Celý ten vztah bude totiž o důvěře, která je silným pilířem pro dlouhodobé a nádherné soužití. Po zdravotní stránce jste na tom celkem dobře, ale preventivní prohlídka by vám neuškodila, i když jste již jednou nohou na dovolené. Co se takhle objednat k lékaři hned zítra?

Lev (23.7.–22.8.)

Měsíc červenec je pro vás ve znamení rodinné harmonie a domácího klidu. Važte si více svého zdraví, a pokud vám lékař navrhne lázně, tak ani na chvíli neváhejte. Po pracovní stránce vás vaše tvořivost přivede k oblasti umění. Využijte svou kompetenci a vytvořte si osobní a pracovní kontakty, které vám později přijdou vhod. Tento měsíc vás neminou ani velké rodinné oslavy a příjemné překvapení v podobě dárku od nejbližší osoby.

Panna (23.8.–22.9.)

Jelikož jste nedávno zaujali nový postoj k životu jako takovému, vaše nemoci jsou ty tam, a hlavně, vaše duše je konečně spokojená. Přichází k vám léto plné příznivých vyhlídek a dobrých zpráv, které bude trvat velmi dlouho a budete je moci naplno prožívat. Žádné starosti si nebudete připouštět a stanete se tak oporou pro partnera i své okolí, které bude potřebovat povzbuzení. Máte v sobě tolik energie, že ji budete moci rozdávat, ale všeho s mírou - dejte si pozor, aby vám z ní přece jen něco zůstalo. Na podzim budete potřebovat mnoho sil.

Váhy (23.9.–23.10.)

V poslední době máte pocit, že máte toho všeho tak akorát dost. Ale nemusíte si dělat přílišné starosti, za chvíli všechno zlé pomine a vy se budete moci pěkně a zhluboka nadechnout. Poslouchejte lidi ve vašem okolí a dejte na jejich dobré rady. Můžete si být jisti, že to s vámi myslí dobře. Své zdraví si utužíte, když budete dbát na dostatek vydatného spánku a relaxací celého organismu. A před dovolenou si ještě dopřejte alespoň víkend někde venku nebo rodinný piknik. Jak známo, myšlenky se nejlépe srovnají v přírodě, někde na pařezu v lese či u vody.

Štír (24.10.–22.11.)

Měsíc červenec pro vás bude mimořádně obtížný, ale jak se říká všechno zlé je pro něco dobré . Svou práci provádějte zodpovědně i když se vám v posledním době moc nechce. A buďte mimořádně soustředění na vše co děláte. Špatná rozhodnutí nebo odfláknutý úkol vás může stát dost peněz. Ve vztahové oblasti máte už delší dobu problémy. Chyba není přímo ve vás, ale snadno se dáte ovlivnit lidmi, kteří rádi zasahují do vašeho života, i když si s tím svým sami neví rady.

Střelec (23.11.–21.12.)

Momentálně všechny okolnosti hovoří o harmonické době mezi vámi a vaším okolím. Dejte si proto pozor, abyste to nebyli vy, kdo rozvíří klidnou hladinu rodinné pohody. Snažte se žít zdravě a přistupujte k vašemu životu optimističtější. Vždyť příroda je mocná čarodějka, proto vyražte s rodinou ven a pracovní starosti zamkněte s mobilem a notebookem doma do skříně. Vaše okolí si vás bude vážit a bude vám věnovat svou pozornost. Co víc si můžete přát?

Kozoroh (22.12.–20.1.)

Letní měsíce budou pro vás obdobím touhy a hříšné žádostivosti. Partner se bude ještě divit co ve vás má, ale jste-li single, vaše samota nepotrvá dlouho. Na vašem pracovišti vládne neuspokojivá situace. Někdo samozřejmě intrikuje za vašimi zády a brousí si zuby na vaše místo, i když máte podepsanou trvalou pracovní smlouvu. V této situaci se zachovejte nanejvýš korektně a nebojte se kompromisů. Tvrdý přístup by se mohl obrátit proti vám.

Vodnář (21.1.–20.2.)

Začátek měsíce budete velmi příjemný, radosti se dočkáte i od svých dětí. Zažíváte úspěchy, které jste nedosáhli tvrdou prací, ale které přišly samy, díky šťastné shodě událostí. Využijte toto šťastné období a uvědomte si, že přílišné snění vaší práci neprospěje. Těšte se na moře, slunce a sladké nicnedělání na pláži, ale než odjedete, nechte za sebou čistý stůl. A pozor při balení, ať nezapomenete na něco důležitého!

Ryby (21.2.–20.3.)

Protože s vaší prací je váš nadřízený velmi spokojený, i když vy máte na to jiný názor, počítejte s povýšením. To sice bude obnášet i více práce, ale nemusíte se bát, zvládnete to. Koncem měsíce dostanete pozvánku do příjemné společnosti, kde poznáte spoustu zajímavých lidí. Toto období přeje i vašim financím, proto neváhejte investovat a splňte si svůj, dosud neuskutečněný sen. Například si zařiďte dovolenou podle vašich představ, třeba cestu kolem světa.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Batole, Kojenec, Chování a vztahy, Červenec, Začátek měsíce, Mocná čarodějka, Domácí klid, Šťastné období, Červ, Horoskop, Příjemná atmosféra, Červen, Příjemné překvapení