Maminka.czChování a vztahy

HOROSKOP na duben 2014

Irena Forejtová 1.  4.  2014
Co vás čeká a nemine? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21.3. - 20.4 )

K dosažení vytčeného cíle vám bude něco chybět. Rutina sice šetří síly i práci, ale ve vašem případě bude na škodu. Nějaký čas vám potrvá, než objevíte originální postup. Nic neuspěchejte, vyčkejte na vyjádření ostatních a jednejte tak, aby nikdo neměl dojem, že se vnucujete. Dobře uděláte, pokud si domluvíte schůzku s někým, s kým si můžete otevřeně popovídat. Potřebujete si jednou za čas postěžovat a taková „vrba“ je pak k nezaplacení. Kamarádku tentokrát vynechte a zpovědníka hledejte v neutrálních vodách.

Býk (21.4. - 21.5.)

Jen si přiznejte, jde na vás jaro a snadno se můžete zaplést do milostné aféry. Nedopusťte, aby vám tato složitá situace nabourala vztahy s kolegy a blízkými. Než prožít románek na jednu noc, není lepší se vymluvit na časovou tíseň a raději rychle zmizet? Pokud hledáte novou práci, vaše úsilí úspěšně skončí. A s financemi si nedělejte starosti, lákadlům odoláte a dokonce se rozhodnete, že nebudete plýtvat peníze za zbytečnosti. Ty lodičky z loňska jsou přece stále in, takže dělání radosti si ponechte na jindy.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

V dobré náladě slíbíte i modré z nebe. Neměli byste však moc přehánět. Bude vám zazlíváno, pokud později sliby nedodržíte. A aby toho nebylo málo, někdo vám připomene dluh z minulosti. Když trochu o financích popřemýšlíte, přijdete na to, že půjčka byla zbytečná a pěkně se prodražila. Inu, dobré poučení propříště! Máte chuť vyrazit si do přírody? V žádném případě nic neodkládejte, velmi vám to prospěje. Partnera, a také vás, jarní příroda rozněžní tak, že vyhledáte soukromí, kde se budete věnovat jen sami sobě.

Rak (22.6. - 22.7 )

Něco vás bude lákat porušovat zažitá pravidla. Je nutná opatrnost, změnu zvládnete bez důsledků, ale můžete strhnout do nepříjemností někoho blízkého. V otázkách financí buďte rozumní a zkuste si vytvořit finanční rezervu, která se vám v následujících měsících bude hodit. V aprílovém období není totiž nic jistého, proto ani nepočítejte s nějakým přebytkem peněz. Doporučujeme nepodepisovat dokumenty, které jste si pořádně nepřečetli. Prostě buďte ostražití a dávejte si pozor na podvodníky, peněženku i bankovní účty.

Lev (23.7. - 22.8 )

Jste si jistí, že právě vy víte všechno nejlíp? Tak právě nyní to vůbec neplatí. Neměli byste se míchat do záležitostí, o kterých nemáte přehled. Problém je komplikovanější než předpokládáte a snadno byste si natloukli nos. Pokud si nevezmete tuto radu k srdci, může se vám snadno stát, že tím nejhorším zůstanete nakonec vy. Pracovně budete velmi úspěšní, ale i unavení a možná budete reagovat nepřiměřeně. Měli byste trochu zabrzdit a nezanedbávat své soukromí. Partner by mohl totiž ztratit trpělivost ...

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sentimentální nálady jsou přítěží nejen vám, ale i vašemu okolí. Vaším sebevědomím otřásl milostný útlum. Nic si z toho nedělejte, tak to někdy už v životě chodí. Vaše současná konstelace momentálně nepřináší příliš radosti, ale nadřazuje rozum nad city. Ani poslední dubnový týden nezačne příliš šťastně, protože vás trošku potrápí zdravotní stav. Jediné místo, kde by vám mohlo být dobře, bude domov – s rozestlanou postelí, vypnutým domovním zvonkem a mobilem.

Panna (23.8. - 22.9 )

Pokud dostanete nabídku na delší cestu, přijměte ji. Získáte možnost na pár dní vypnout a zorientovat se v nepřehledné situaci. Vezměte i partnera, budete mít příležitost si oboustranně vysvětlit spoustu věcí. Bez emocí, hádek a napětí se vzájemná atmosféra vyčistí a manželské nebe bude opět blankytně modré. Že je u vás všechno v pořádku? Pak si cestování užijte a nedělejte si starosti. To, co snadno přijde, rychle i odejde, což platí i o menších zdravotních komplikacích. Dobrá rada – do kufru přibalte kapky na alergickou rýmu.

Štír (24.10. - 22.11)

Budete mít opravdu rozlítané dny, uvědomte si, že se nemůžete rozčtvrtit, proto se netrapte, pokud něco nestihnete. Upusťte od záležitostí a návštěv, které jsou zbytečné, věnujte se práci, sobě a rodině. Navzdory napjatému časovému rozvrhu navštivte aerobik, zbavte se stresu a všechny patové situace tak vyřešíte s lehkostí. Nezapomeňte na duševní hygienu, a když pocítíte únavu, dejte si čerstvý fresh z ananasu. Nebezpečné období nastane kolem patnáctého dubna, zejména si dejte pozor na takzvané "přátele“.

Střelec (23.11. - 21.12 )

Rodina, láska, potěšení a peníze. To jsou témata, která málokoho nechávají chladným. Tento měsíc se nevyhnete žádnému z nich. A tím odstartuje období, během kterého vynaložíte hodně energie na aktivity, související s dětmi, fyzickou láskou, nebo nějakou kreativní prací. Vrcholí týdny, které se točí okolo finančních a majetkových záležitostí. Na denním programu bude majetek, který sdílíte s někým jiným. Dědictví, půjčky, investice či finanční vyrovnání se blíží ke zdárnému konci.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Sluníčko a jarní příroda vám vlévá do žil novou krev a kromě nadšení pro zvelebování domácnosti přináší i entuziasmus, se kterým se pustíte do řešení nějakých zdravotních záležitostí, diet či pravidelné sportovní aktivity. Současně nastoupí i období, které bude asi poměrně náročné z hlediska komunikace. Čeká vás náchylnost k impulzivnímu jednání a sklon útočit na všechny okolo sebe. Závěr měsíce už bude více zaměřen na práci a případné změny životního stylu.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Od začátku roku jste vynaložili mnoho energie na domov a rodinu a tento měsíc to bude podobné. Budete se věnovat rodičům, prarodičům, kupovat, případně renovovat byt, či dům. Rodina tedy tentokrát dostane přednost před kariérou. Pouze ve dnech kolem 10. dubna může být trochu náročnější stíhat jedno i druhé, ale když se vymaníte zpod nadvlády momentálně samotářského Marsu, tak vás koncem měsíce čekají výlety, vycházky, posezení a milé rozhovory s vašimi blízkými. Chce to jen málo - chtít.

Ryby (21.2. - 20.3 )

Odhodláváte se k zásadní změně ve svém životě a jen čekáte na správnou chvíli? Neváhejte - ty dny právě přicházejí. Jedna etapa školy života je za vámi a vy brzy vstoupíte do nové, která vás posune k mnohem vyšším metám. První a třetí týden jsou jako stvořené na příjemnou dovolenou v nějaké daleké destinaci. Tak - či tak, doma, nebo v exotické cizině, budete se často zamýšlet nad svými životními postoji a svou budoucností. Zvážíte i možnosti dalšího vzdělávání a péči o kulturu těla.

Témata: Chování a vztahy, Současná konstelace, Podvodník, Románek, Životní postoj, Vrba, NEZANEDBÁVAT, Půjčka, Denní program, Duben, Horoskop, Třetí týden, Složitá situace, Dobrá rada