Maminka.czChování a vztahy

Horoskop na leden 2014. Co vám přinese začátek roku?

Irena Forejtová 2.  1.  2014
Horoskop na leden 2014. Co vám přinese začátek roku?
Co vás čeká a nemine v prvním měsíci roku 2014? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21.3. - 20.4.)

Jsou ženy, které neměly ani jedno milostné dobrodružství, ale zřídka se najde žena, která by měla jen to jedno. Přesně tak vplujete do nového roku a vůbec vás nebudou sužovat výčitky. Nový vztah bude kořením života, které tak dlouho postrádáte. S úsměvem se začnete prát se zapeklitými situacemi, vlídnost se stane vaším druhým já a k dovršení nové image si pořídíte módní kousek do šatníku. No, vida, šťastná hvězda konečně svítí jen pro vás.

Býk (21.4. - 21.5.)

První víkend v roce využijete na to, abyste se dostali do správných kolejí. Nervozita totiž nepřinese ani tvůrčí náladu, natož pozitivní přístup. Ten budete totiž brzo potřebovat v práci, ale i soukromí. Je více než pravděpodobné, že s partnerem najdete cestu k uspokojivému řešení vašich společných problémů a obohatíte tak váš vzájemný vztah o množství nových aspektů. Pokud jste se rozhodli pro ukončení vztahu, podaří se vám najít novou cestu ke spokojenosti vás obou.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Na začátku měsíce budete mít tendenci upřednostňovat soukromé záležitosti před pracovními. Nespoléhejte se ale na toleranci spolupracovníků. Vzpomeňte si, jak v minulosti zneužili vaši velkorysost a dodnes čekáte na oplátku. Na svou paměť se příliš nespoléhejte, mohla by vás zradit ve chvíli, kdy ji budete nutně potřebovat. Pečlivě si do diáře poznamenejte důležité věci, telefonní čísla a kontakty, bez kterých se neobejdete. Stejně dobře si hlídejte i cennosti a důležité dokumenty!

Rak (22.6. - 22.7.)

Pokud budete mít pocit, že dáváte celou duši a srdce do vaší práce a nikdo vás nepochválí, smiřte se s tím. Vaši nadřízení mají plnou hlavu jiných starostí a na emoce prostě nemají čas. Vrhněte se na jógu nebo strečink, kde zapomenete na všechna příkoří a ústrky. Vždyť se ve skutečnosti nic neděje, jen jste trochu sebestřední a přecitlivělí, neboť svátky nevyšly podle vašich představ. Koncem měsíce vyrazte na hory a tam si všechno vynahradíte.

Lev (23.7. - 22.8.)

Z pohodového lenošení skočíte rovnýma nohama do reality, kde vás čekají složitá jednání a spousta vyřizování. Krédem celého měsíce bude, že pokutu platíme za to, že se chováme špatně a daně platíme za to, že se chováme správně. Vžijte se do role domácího účetního a dejte do pořádku všechny finanční záležitosti. Úřady budou neúprosné, a proč strkat peníze do bezedné jámy. Rodině sice polezete na nervy, ale za klidný spánek pár pilných dnů určitě stojí.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Možná byste si měli uvědomit, že váš partner je dospělý a svéprávný. Přehnaná péče není to, co nyní potřebuje, hrozí vám ponorková nemoc! Jak z toho ven? Říká se, kdyby byli muži spokojeni sami se sebou, byli by spokojeni i se svými ženami a naopak. Vytvořte si pro sebe každý svůj prostor a hrany se časem otupí. Napněte síly do duchovní oblasti, zajděte do knihovny nebo se přihlaste na jazykový kurz. Neuškodí oprášit angličtinu, kterou letos budete potřebovat.

Panna (23.8. - 22.9.)

Máte pocit, že se na nikoho nemůžete spolehnout, kdo by práci zvládl tak precizně jako vy. Panny jsou puntičkářky, pedantky, ale čeho je moc, toho je příliš. Rodina i okolí vás budou mít plné zuby, i když se snažíte ve prospěch všech. Navzdory všem nepříjemnostem se snažte myslet pozitivně, zkuste překonat sami sebe a dejte si za cíl rodinu pobavit, stmelit, nikoli otrávit. Klid doma se totiž nikde koupit nedá.

Štír (24.10. - 22.11.)

Problém organizace času je řešitelný. Buď si na sebe berete více povinností než je zdrávo, nebo častý pocit únavy svědčí o tom, že je něco v nepořádku. Práce vám nepřináší nic kromě pocitu podrážděnosti a úbytku energie. Co takhle zajít na preventivní prohlídku? Kondice a zdravotní záležitosti budou pro začátek roku aktuálními tématy. Zřejmě to pramení z životního stylu v předcházejících letech, který nebyl moc rozumný.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Přichází čas, kdy budete muset čelit svým „démonům“ v duchu rčení „lépe zhřešit a litovat, než litovat, že jsme nezhřešili“. Během měsíce si uvědomíte smysl života a projdete velkou vnitřní změnou a možná dokonce jakýmsi rebelantským obdobím. Máte chuť začít sportovat? Začněte! Chcete konečně nový byt? Navštivte realitku. Nebo hledáte přátele? Choďte do divadla, kina nebo do dámského klubu. Vždyť si to zmůžete dovolit, a finančně si letos polepšíte.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Krabici se zbylým cukrovím věnujte kamarádce (ať si tloustne, když sladké ráda), a začněte se hýbat. Potřebujete upevnit kondici, abyste stačili v tempu ostatním a nezůstali pozadu. Letos máte totiž šanci dosáhnout významné pozice. A láska? Ta bude sladká, romantická a nezapomenutelná. Už první týden máte šanci vysněný protějšek potkat. Jen, proboha, hned nepomlouvejte expartnera, který je schopen všechno pokazit.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Čekat, dokud se všichni vystřídají na dovolené a pak si vzít pár dní, to není moc rozumné řešení. Vy potřebujete odpočinek právě nyní, proto neváhejte a včas se ozvěte Jinak hrozí, že vás podrazí neseriózní člověk, kterému slepě věříte. Na druhé straně se budete dobře cítit v rodinném kruhu, kam brzy přibude nová tvář. Že by se letos chystala svatba nebo křtiny? Proč ne, obě možnosti připadají v úvahu a vnesou vám nový vítr do života.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Již začátkem roku nastanou velké změny. Odhalíte charakter blízkého člověka v pravém světle. Nebudete z toho mít sice radost, ale poznání vám otevře oči a nasměruje vás na cestu, po níž léta toužíte. Konečně se otevře prostor pro oblíbené cestování, setkání s neznámými lidmi a zdolávání nových výzev. Pozor však na přílišnou důvěřivost, která vás vždy hodí zpět. To se týká i půjček, proto je na místě opatrnost!

Témata: Chování a vztahy, Začátek roku, Nový vztah, Nový byt, Pedant, Protějšek, Křtiny, Zbylý cukr, Dovršení, Rok, Rozumné řešení, Začátek, Led, Šťastná hvězda, 1. týden těhotenství, Expartner, Horoskop, Zac, Častý pocit