Maminka.czChování a vztahy

Horoskop na leden 2015

Irena Forejtová 2.  1.  2015
Hvězdy prozradily, co Vás čeká v prvním měsíci roku 2015.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21.3. - 20.4.)

Již v prvních dnech nového roku vyvoláte zájem a někdo ocení váš vzhled. S plněním povinností se vám bude méně dařit, zdá se, že vás ovládne pasivita. Pokud se dostanete do komplikované situace, bude to jen z vlastní hlouposti. Nevyvolávejte spory, pokud jde o maličkosti. Dávejte si pozor na omyly, měli byste pak hodně práce s jejich nápravou. Možná vás potrápí trochu bolest hlavy. Nepřepínejte své síly, pokud se necítíte ve formě, poproste o pomoc. Dostanete nabídku, která bude souviset s nemovitostmi. Využijte ji.

Býk (21.4. - 21.5.)

Proti minulým měsícům, kdy jste prosazovali jen svoje já, nyní dokážete jen málokoho odmítnout, když se na vás obrátí s žádostí o pomoc. Zázraky však bohužel také dělat neumíte, proto se nebojte vysvětlit, proč pomoc nedopadne podle přání. Smiřte se i s tím, že váš pokus dosáhnout lepší pozici ztroskotá. Přesto obětavě přiložíte ruce k dílu a získáte sympatie, které byste mohli v budoucnu využít. Nepřebírejte však na sebe závazky a příliš mnoho práce, ani kdyby vám za to někdo sliboval hory doly. Vaše vytíženost je na hraně a vše navíc by už šlo jen na úkor kvality.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Konec roku jste využili na víc než sto procent, a tak klidně můžete polevit v tempu, nehrozí vám žádné ztráty. Pokud uvolníte prostor pro práci někomu jinému, získáte čas pro vaše záliby, beztak jste je už dlouho zanedbávali. Nebude vám chybět kreativita a trpělivost a dokážete se nyní dobře vžít do každé situace, což vám usnadní orientaci v problematických otázkách. Přesně budete vědět, co chcete a dokážete svým šarmem překonat mnohé překážky. I vaše nová láska vám umožní načerpat nové síly, a navíc získáte její důvěru a obdiv.

Rak (22.6. - 22.7.)

V novém roce se do všeho pohrnete naplno. Připravte se pomalu na to, že budete muset vzít hodně věcí do svých rukou. Žádné couvání, budete muset všechno okamžitě řešit. Chopíte se iniciativy a promluvíte si s nadřízeným. Zbavíte se tím zbytečných myšlenek, které vás už dlouho trápí. Budete se výborně cítit i ve společnosti opačného pohlaví, které překvapíte emancipovaným chováním a průbojností. Celkově bude nadcházející rok příznivý pro kariéru a finance, v práci získáte uznání a můžete očekávat povýšení nebo zvýšení platu.

Lev (23.7. - 22.8.)

Lvice patří mezi velmi zásadová znamení, ale něco vás bude lákat porušovat zažitá pravidla. Proto je nutná opatrnost a sebekontrola. Rychlost, s jakou budete měnit nálady a názory, bude obdivuhodná. Partner s ní bude těžko držet krok, a co si budeme nalhávat, i okolí nebude jásat nadšením. Ano, někdy neuškodí trochu oživit atmosféru, ale dbejte na to, abyste nepřesáhli tu správnou míru. Rada pro leden zní: udržte správný směr, jen tak se podaří překlenout rozdílné partnerské názory a vyhnout se hádkám a nedorozuměním.

Panna (23.8. - 22.9.)

Co se odehrává v hlavách některých osob, je pro vás hádankou. Svou zvědavost však nedávejte moc najevo, někdo by si mohl myslet, že se mícháte do cizích záležitostí. A nebyl by daleko od pravdy. Snažte se chápat své nejbližší a ponechejte jim více prostoru na realizaci svých zájmů. Darovaná svoboda se vám dvojnásobně vrátí. Dejte si pozor na kolegy, aby se vás některý nepokoušel potopit v zájmu záchrany vlastní kůže. Konflikt řešte klidně a věcně. Poslední lednový týden přinese dobrou náladu a rodinnou pohodu. Ať už si ji užijete s dětmi nebo s příbuznými, bude vám opravdu fajn.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Využijete příležitost a pohotově ukážete, jak se umíte přizpůsobit změněným podmínkám. Vše co uděláte, rozhodne o vaší další kariéře. Pokud dlouho očekáváte povýšení v práci, tak je nepravděpodobné že se odehraje právě nyní, ale pravděpodobnost zvýšení platu nebo nabídka lepší pozice se posouvá až na únor. Trochu horší situace bude v partnerském vztahu, kde se mohou vyskytnout problémy. Nepodléhejte hned panice, ale snažte se s partnerem „vyčistit vzduch“. Někdy malé nejasnosti pomohou ve vztahu uklidit a začít nový rok s čistým stolem.

Štír (24.10. - 22.11.)

Odhodláváte se k zásadní změně ve svém životě a jen čekáte na správnou chvíli? Neváhejte - ty dny právě přicházejí. Vypadá to tak, že mrazivý leden vás vyprovokuje k zásadním změnám v žebříčku hodnot. Nejprve rodina, zdraví, kondice a nakonec i láska. Vaše znamení je v tomto měsíci v planetě, která podporuje citovou stránku, proto budete překypovat láskou a emocemi. Nadobro skončíte s ryze pragmatickým přístupem ke svému životu a uvědomíte si, že se musíte občas intenzivně věnovat sami sobě.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Můžete se těšit na zajímavé erotické experimenty, případně příjemný nový flirt. Hlavně se však budete muset věnovat financím. Půjde o dědictví, půjčku, investici, nebo daňové záležitosti. Máte v tomto směru nějaké plány a přemýšlíte, kdy je začít realizovat? První a třetí týden jsou k tomu jako stvořené. Kromě toho se budete věnovat převážně intelektuálním činnostem – studiu, psaní, publikování, práci s počítačem. K načerpání nových sil využijete příjemné zimní dny na výlety, vycházky a setkání s těmi, kteří jsou vám nejbližší. Příjemné budou zejména dny kolem 26. ledna.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Chytáte druhý dech a na co sáhnete, to se vám podaří. V průběhu ledna vás čeká rušný společenský život a koncem měsíce se dokonce objeví příležitost finančně si přilepšit. Je možné, že práci vám dohodí váš známý, dělat ale budete muset vy. Výsledek však bude stát za to. Až koncem měsíce omezíte společenské setkání. Dostanete se do situace, kvůli které na nějaký čas upřednostníte soukromí. Na lehké nachlazení pomůže teplá koupel, horký čaj či grog nebo svařené vínko, dostatek vitamínů a pár dní v pelíšku.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Sváteční dny jste měli dost času si promyslet, jak a s kým žít, kde pracovat a vůbec jak změnit svůj život od základů. Nastal čas na „znovu a lépe“. Zvážíte své téměř zapomenuté profesní sny a plány. Budete mít možnost, konečně se k nim vrátit, a to i za cenu obětí a překonávání překážek. Podobné otázky si možná položíte už kolem 12. ledna, kdy se v pracovní oblasti provalí cosi, co vás vykolejí. Jinak ale tento měsíc můžete natrefit na velmi slibné pracovní příležitosti. Zdá se, že přichází vhodná doba začít realizovat nějaký svůj dávný sen a iniciovat nebo oživit přátelství.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Leden nebude pro Ryby jednoznačný a neprůhlednost osudu visí ve hvězdách. Možná je to dobrá zpráva a možná ne. Je tu šance, že se nečekaně dostanete k lukrativní pracovní příležitosti. Nebo naopak - o takovou příležitost přijdete. Rovněž není jasné, zda budete ve velkém stylu vydělávat, nebo jen utrácet. Pokud budete investovat, tak zejména do rodiny a do bydlení. Pokud hledáte novou práci, nebo dokonce nové zaměření, popřemýšlejte, kde jsou vaše skryté rezervy. Nechte se přitom vést svou intuicí a připomeňte si i povolání, která vás přitahovaly v dětství.

Témata: Chování a vztahy, Grog, Led, Lehké nachlazení, Konec roku, Kreativita, Sebekontrola, Vhodná doba, Minulý měsíc, Zásadní změna, Teplá koupel, Horoskop, Nadcházející rok, Třetí týden, Správný směr, Hořký čaj, Nový rok, Horký čaj