Maminka.czChování a vztahy

Horoskop na leden 2016: Jak se vám bude dařit v prvním měsíci

Irena Forejtová 1.  1.  2016
Co vás čeká a nemine v prvním měsíci roku 2016? Jak se vám bude dařit v oblasti lásky, kariéry i zdraví? Zeptejte se hvězd!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Panna (23.8. - 22.9.)

Vy a váš partner můžete mít rozdílný názor na změnu v životě. Pokuste se, aby to nepokazilo vaši náladu, udělejte si hezký večer a proberte spolu plány na další rok. Vaším vládcem je Merkur, o kterém je známo, že má vytříbený pozorovací talent a dokonale vyvinutý smysl pro detaily. Konflikty je třeba řešit klidně a s nadhledem, jinak hrozí rozpad i v dlouhotrvajících vztazích. Pro panovačné Panny to ale nebude jednoduché, neboť arogance je kořením jejich života. Je načase to změnit a udělat si radost třeba nějakou maličkostí. Někdy totiž stačí jen umět se usmát.

Témata: Chování a vztahy, Led, Velké dobrodružství, MEŠ, Měsíc, Pracovní problém, Horoskop, Rozdílný názor, Skutečný přítel, Nová práce, Celý měsíc, Vládce, Merkur, Hlavní úkol, Začátek roku, Náročný úkol, Nový rok, Pár věcí, První měsíc, Dar, Dobrý partner, Silvestrovská noc, Pracovní život, Jak, Tlak okolí