Maminka.czChování a vztahy

Horoskop na leden 2016: Jak se vám bude dařit v prvním měsíci

Irena Forejtová 1.  1.  2016
Co vás čeká a nemine v prvním měsíci roku 2016? Jak se vám bude dařit v oblasti lásky, kariéry i zdraví? Zeptejte se hvězd!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Štír (24.10. - 22.11.)

Je jen přirozené, že lidé, kteří jsou vám nejblíže, jsou také ti, kteří vám nejčastěji půjdou na nervy (a naopak). To znamená, že by nebylo na škodu logicky analyzovat pár věcí, které se vždy znovu a znovu vynoří. Konečně přišel správný čas zbavit se kostlivce ve skříni. Klid doma je totiž něco, co se nedá koupit. V polovině ledna se rýsuje nějaké nepříjemné setkání s kolegou či bývalým přítelem, kteří vás už kdysi pěkně vypekli. Zůstaňte nad věcí, soustředěnost bude vaší nejsilnější stránkou. Jakmile totiž dobře pochopíte situaci, budete mít navrch a nikdo vám nemůže ublížit ani překazit plány.

Témata: Chování a vztahy, Vládce, Soustředěnost, Silvestrovská noc, Merkur, První měsíc, Skutečný přítel, Hlavní úkol, Nový rok, Ošklivé slovo, Tlak okolí, Momentální situace, Pracovní život, Pracovní problém, MEŠ, Začátek roku, Měsíc, Nová práce, Velké dobrodružství, Led, Celý měsíc, Pár věcí, Horoskop, Rozdílný názor, Bylinkový čaj