Maminka.czChování a vztahy

Horoskop na listopad. Co vám přinese podzim?

Irena Forejtová 1.  11.  2013
Co vás čeká a nemine? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21. 3.–20. 4.)

Nakupte hromadu ovoce, zeleniny a přírodních šťáv a dopřejte si očistné dny. Partner bude překvapen, jak dobře vypadáte. Kolegové v práci budou chtít, abyste stihli i nemožné, ale bude to na úkor zdraví, proto zvažte, co je opravdu třeba a co ne. Velkou lásku nepotkáte, ale to neznamená, že je všemu konec. Smějte se a nedramatizujte zbytečně svůj život. Pokud se vám něco nepodaří, hlavu vzhůru. Do svých problémů zasvěťte své nejbližší a vše půjde jako po másle.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Vypadá to na "příchod prince na bílém koni". Možná koně nebude mít s sebou, ale zato vás jistě jeden šarmantní muž pozve na kávu. Neodmítněte ani v případě, pokud jste zadaná, protože přátele k životu potřebujete. Ve vztazích založených na zvyku to začne jemně skřípat. Pokud vám na partnerovi alespoň trošku záleží, zkuste připravit nějaké adventní překvapení. Když mu však rodinná akce nebude po chuti, zvažte, zda nestojí za to na letošní Vánoce odjet někam daleko od domova. Sami dva.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

I když tomu nevěříte, dostanete konečně něco, po čem toužíte. Ovšem, nečekejte klenoty ani auto, když váš partner vydělává několik tisíc měsíčně. Vždyť peníze nejsou všechno a společné zážitky vám nikdo už nevezme. Vychutnáte si odpočinek a společnou rodinnou pohodu, což vám oboje již dlouho chybí. Jen trochu pozlobí zdraví, hrozí dýchací potíže nebo viróza, ale to již k podzimním plískanicím jaksi patří.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Podzimní deprese vás nemine, zvlášť žijete-li single, a jestli se v ní budete patlat, nic tím nevyřešíte. Pěkně se upravte a vyražte do ulic, adventní atmosféra možná způsobí, že si vás všimne sympatický protějšek. Mějte v sobě hodně lásky a možná potkáte muže svých snů. Pokud ho už máte, těšte se ze společných chvil a nesnažte se ho odsunout na druhou kolej jen proto, že máte spoustu práce. Možná, že štěstěna se ještě více než osobního života dotkne vašich pracovních vztahů, kde budete mít opravdu vynikající příležitosti.

Lev (23. 7.–22. 8.)

V kariéře vám nyní nic neuteče, vykročili jste totiž směrem k úspěchu, takže se můžete více uvolnit a vychutnávat dary života. Je to také ideální čas na studium cizích jazyků, které budete brzy nezbytně potřebovat v osobním životě i v práci. Finanční závěr roku nebude pro vás nejhorší. Budete moci spokojeně utrácet pro sebe i své blízké. Co se týká vztahů, raději nedělejte důležitá rozhodnutí. Nedokážete se totiž pohnout z místa, a proto by řešení nevyznělo pozitivně.

Panna (23. 8.–22. 9.)

V kariéře vám nyní nic neuteče, vykročili jste totiž směrem k úspěchu, takže se můžete více uvolnit a vychutnávat dary života. Je to také ideální čas na studium cizích jazyků, které budete brzy nezbytně potřebovat v osobním životě i v práci. Finanční závěr roku nebude pro vás nejhorší. Budete moci spokojeně utrácet pro sebe i své blízké. Co se týká vztahů, raději nedělejte důležitá rozhodnutí. Nedokážete se totiž pohnout z místa, a proto by řešení nevyznělo pozitivně.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Dostanete se do fáze kritiky a přehodnocování priorit a připomenete si význam tradičních hodnot ve vašem životě. Úspěšné by měly být zejména poslední listopadové týdny. Začátkem měsíce je totiž možné, že přijmete pomocnou ruku, abyste se dostali blíž ke splnění svého dávného snu. Stihnete ještě příjemnou rodinnou dovolenou, nebo vyřešíte poslední otazníky rodinných financí. Závěrečná fáze roku vám přeje šťastnou ruku téměř ve všem.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Tento listopad bude patřit k těm vzácným obdobím, když se vám podaří vyhradit si čas i pro sebe. Proto nebude problém věnovat se svému vzhledu a zájmům. Jako většina lidí, i vy máte zřejmě pocit, že k dokonalosti máte daleko. Proto se zaměříte na duchovní aktivity a na svůj osobní rozvoj. Neuškodí zrenovovat šatník, doplnit kvalitní kosmetiku a poohlédnout se po nějakém fitcentru. Potřebujete zpevnit břišní svaly a vůbec dát své tělo do pořádku.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Máte pocit, že vám okolí nic zajímavého nemůže nabídnout a marně hledáte příčinu. Pokud jste nespokojeni kvůli zaměstnání, dá se s tím něco dělat, ale s partnerovou náladovostí se lze jen smířit nebo ji přehlížet. Zkuste tentokrát raději ustoupit a neprosazujte své názory příliš razantně. Zkuste se zamyslet, zda ta vaše pravda je opravdu pravdivá. Partner by mohl totiž ztratit trpělivost Klíčem ke všemu je rozum.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Pokud se rozhodujete mezi dvěma pracovními nabídkami, tak se řiďte rozumem a hlavně podle toho, která práce vás bude více bavit. Finanční ohodnocení berte jako příjemný bonus, neboť tentokrát objevíte slepici nesoucí zlatá vejce. V polovině měsíce může dojít k výměně názorů s partnerem, přítelem či nadřízeným. Každý bude hájit svou pravdu a situace bude trochu napjatá. Držte se raději v pozadí a zbytečně se do debaty nemíchejte.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Čas pro vás hraje důležitou roli, některé věci jsou přímo závislé na včasném rozhodnutí. V práci si nechte poradit, jsou kolem vás lidé, kteří vám dobře poradí. Nepřehlížejte takovou šanci. Pracovně budete velmi úspěšní, ale i unavení a možná budete reagovat nepřiměřeně. Měli byste trochu zabrzdit a nezanedbávat své soukromí. Pokud nemusíte, nedělejte žádné rozhodnutí a nepouštějte se do nepromyšlených investic. Snažte se neopakovat chyby z minulosti, jen tak ze situace skvěle vybruslíte.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Po hektickém podzimním pracovním tempu si budete v průběhu celého listopadu připadat, že už máte to nejtěžší za sebou. Ale jak v následujících dnech zjistíte, bude to jen proto, že vám adventní nálada "dovolí" získat čas a energii na to, abyste pak vše zvládli lépe. Zvedne se vám nálada i sebevědomí, fyzicky pocítíte více energie. Jen se možná budete cítit trochu osamělá, ale bude to jen klam, přátel přece máte habaděj.

Témata: Chování a vztahy, Podzim, List, Lis, Příjemný bonus, Horoskop, Podzimní deprese, Závěrečná fáze, Klenoty, Letošní vánoce, Pracovní nabídka