Maminka.czJen pro maminku

Horoskop na říjen

Antonín Baudyš Jr. 11.  10.  2010
Horoskop na říjen
Vztahy a zase ty vztahy... Řešit budeme nejen ty láskyplné, ale naši pozornost si vynutí i komunikace na pracovišti, která se neponese vždy ve zrovna přátelském duchu. Nedejte se!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Váhy
23. září–23. října

Zrychluje se doba i energie kolem nás. To, co jsme v minulosti nedořešili, v říjnu znovu nečekaně vstoupí do našich životů. Nejvíce se to bude týkat našich vztahů. Nepropadejte panice, stačí, když budete naslouchat svému srdci a intuici. Vše se pak bude vyvíjet ve váš prospěch. Po finanční stránce říjen může přinést kolaps tam, kde se od začátku vyskytovaly chyby, ale přehlíželi jste je. Zdánlivá katastrofa nikomu neublíží, naopak přinese emocionální úlevu, se kterou se vám bude snáze začínat znovu. Nového startu se nebojte, vydaří se vám!

Štír
24. října–22. listopadu

V těchto dnech se naplno projeví vaše dlouhodobé úsilí najít ve vašem vztahu s partnerem rovnováhu a souznění ve společných činnostech. Jste-li nezadaná, zcela nečekaně se objeví ve vašem životě člověk, který bude splňovat vaše představy o ideálním partnerovi. Nenechte si kvůli stydlivosti tuto šanci proklounout mezi prsty.

V pracovním životě jste ale stále ještě v očekávání. Toužíte-li po povýšení či nové pracovní nabídce, vyzbrojte se trpělivostí. Na dobré zprávy si ještě chvíli budete muset počkat. Trápí-li vás zdravotní potíže, tentokrát se spíše než do rukou bylinkáře svěřte odborníkovi.

Střelec
23. listopadu–22. prosince

Můžete mít pocit, že vaše vitalita, síla a celková chuť do života jsou najednou na velmi nízké hladině. Hospodařte proto s energií uvážlivě, dodržujte spánkový režim a snažte se být psychicky v pohodě. I když to v půli měsíce nebude úplně lehké. Pracovní i jiné záležitosti týkající se obchodu zatím stagnují, žábou na prameni je třetí osoba, která vše brzdí. Nezoufejte, začátkem listopadu vše nabere rychlý spád a dobrý směr. V lásce si nechte poradit od zkušenějších. Vyhněte se otevřenému konfliktu, nic nevyřeší, naopak vaši situaci jen ztíží. V otázkách srdce buďte velkorysá.

Kozoroh
23. prosince–20. ledna

Vaše vztahy budou v říjnu překypovat pohodou a radostnou komunikací.
Váš protějšek k vám bude štědrý a vy se budete po jeho boku cítit velmi příjemně. Jak by také ne, když vás bude hýčkat jako královnu. Užijte si bez rozpaků! Jste-li nezadaná, nápadník, který se vám bude v těchto dnech dvořit, má romantickou duši a velkorysé srdce. Nenechte si zkazit hezké chvilky pochybováním a žárlivostí. Dobrodružně vypadající pracovní nabídka nedopadne podle vašich představ. Pustíte-li se do odvážnějšího projektu, mějte zajištěná zadní vrátka pro případ návratu.

Zajímá vás váš horoskop pro každý den? Klikněte ZDE!

Vodnář
21. ledna–20. února

Můžete mít pocit, že přišel ten správný čas na ukončení něčeho, co vám už delší dobu přerůstá přes hlavu. Mluvíme-li o vztazích, nastal okamžik, kdy je pro vás jednodušší v zájmu zachování vlastní energie a zdraví nastavit si nově hranice soukromí a intimity. Jinak hrozí, že budete už koncem října vyčerpaná a bez kousku vitality. V zaměstnání se držte své práce a zajetých postupů, nemá smysl vybočovat z řady. Odpusťte si také komentáře na adresu šéfa. Není zatím čas na nové projekty ani změny. Začátkem listopadu se situace vylepší. Vaše tělo si teď zaslouží více péče, relax při masáži vám udělá dobře.

Ryby
21. února–20. března

V těchto dnech vás vesmír obdařil zvláštním vyzařováním. Sálá z vás vnitřní pohoda, vitalita a krása. Není divu, že jste inspirací pro mnohé ženy. Také ve vztahu s partnerem to dlouho nebylo tak dobré jako právě teď. Můžete se mu se vším s důvěrou svěřit a najdete u něj útočiště. V práci buďte pečlivá, v říjnu jste náchylná dělat chyby, kterých si vaše okolí bohužel povšimne. Zvlášť jedna starší kolegyně na ně vysloveně čeká. Zdravotně se budete cítit lépe než jindy. Pečujte o svoji duši, která vám bude vděčná za klidnou relaxaci v soukromí. Pusťte si nějaký romantický film nebo se ponořte do oblíbené knížky.

Beran
21. března – 20. dubna

V lásce a v komunikaci s bližními můžete mít o něco méně energie, než potřebujete na to, abyste čelila nedorozuměním. Zdá-li se vám, že jste se dostala do mrtvého bodu, naordinujte si odpočinek. Už ho opravdu potřebujete a jedině tak načerpáte síly na hledání nových řešení. V zaměstnání se vám bude v říjnu dařit mnohem lépe než kdy jindy. Chystáte-li se podepsat smlouvu či udělat nějaké jiné pracovní rozhodnutí, je pro ně ta správná doba. Pozor, v těchto dnech můžete snadněji podléhat neřestem, jako je kouření či pití. Snažte se udržet potřeby svého těla v rovnováze.

Býk
21. dubna–21. května

V říjnu se budete ve vašem vztahu cítit na koni, zkrátka jako velitelka. Jen opatrně s příkazy a rozkazy, váš protějšek by všeho mohl mít dost už v polovině měsíce. Dokonce by mohl začít hledat únikové cesty. Ač se tváříte jako hrdinka, brzy byste zjistila, že vám je samotné smutno. Opakem vaší soukromé situace bude dění u vás na pracovišti. Tam je tím, kdo bude řídit, váš šéf. Bohužel bude shledávat nedostatky a vidět chyby právě u vás. V říjnu se také může stát, že se vás někdo pokusí podplatit či přimět k nečestnému úkonu proti vaší firmě. Pozor, obrátilo by se to proti vám!

Blíženci
22. května–21. června

Budete mít potřebu trávit více času sama nežli s partnerem či přáteli. S chutí se ponořte do meditace, poslouchejte relaxační hudbu a přemítejte o svém životě. Takové okamžiky vám přinesou klid a harmonii, nebraňte se jim.
Rovnováhu získáte také tím, že budete naslouchat svým pocitům a nebudete se nutit do ničeho, co vám není příjemné. V práci probíhá v říjnu období klidu. Peníze na váš účet tečou, vaše pozice v zaměstnání je stabilní, konflikty na pracovišti se vám vyhýbají – co víc si přát? Snad jen pevné zdraví, ale i v tomto směru vám hvězdy naznačují pohodový měsíc.

Rak
22. června–22. července

Říjen může být přelomový pro vaši budoucnost. Jestli se rozhodujete pro odchod ze zaměstnání či hodláte udělat nějakou razantní životní změnu, třeba počít miminko, hvězdy vám radí jít do toho. Vaše rozhodnutí není ukvapené a nemá cenu na nic dál čekat. V těchto týdnech je pro vás důležité dělat v práci vše nejlépe, jak jen umíte. Budete totiž pod dohledem šéfa.

Ve vztazích se můžete cítit osaměle, přestože dostáváte od partnera dostatek citu a pozornosti. Neuzavírejte se tolik do sebe! Vytvořte si rovnováhu v tom, kolik času dáváte svým blízkým a kolik ho věnujete sama sobě.

Lev
23. července–22. srpna

Od počátku měsíce se Lvi mohou jedině radovat. Říjen je pro vás velmi pozitivní, zejména pokud se jedná o vaši kariéru. Políbí vás štěstěna, a to hned několikrát. Také budete překypovat nápady, které se dají dobře zpeněžit.

Více opatrnosti radíme ve vztahu s kolegy, snadno se může stát, že budete působit necitlivě. Ve svazku s partnerem přešlapujte opatrně. Vše, co je pod pokličkou a začíná bublat, je lépe vytáhnout na světlo a z očí do očí si vyříkat. Žárlivost může odstartovat pořádně dusné chvilky. Nicméně dobrou komunikací vše zase dáte do pořádku.

Panna
23. srpna–22. září

Budete mít tendenci přepínat své síly a nevnímat, co vám říká vaše tělo. Doslova už žadoní o odpočinek a relaxaci, dlouhou dobu jedete na doraz. Poslechněte ho! Jinak si koledujete o ulehnutí do postele s nepříjemnou virózou. V zaměstnání vás čeká důležité rozhodnutí, může se jednat i o změnu profese. Pečlivě zvažte všechna pro a proti. Vypadá to, že nová nabídka by mohla být finančně lépe ohodnocená. V lásce můžete mít v říjnu tendenci riskovat a pokoušet trpělivost svého partnera. Není bezedná! Dejte přednost komunikaci v klidu před vyostřenou hádkou.

Další zajímavé články najdete v aktuálním vydání časopisu Juicy.

Témata: Horoskopy, Jen pro maminku, Stydlivost, Důležité rozhodnutí, Ideální partner, Ideální pár, Romantický film, Pevné zdraví, Pracovní nabídka, Rychlý spád, Horoskop, Říjen