Maminka.czTěhotenství

Horoskop na srpen 2012

Irena Forejtová 1.  8.  2012
Horoskop na srpen 2012
Co vás čeká a nemine? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21. 3.-20. 4.)

Srpen si užívejte nejlépe jak můžete, bude to pro vás nejlepší měsíc tohoto roku. Svým šarmem zazáříte doma i ve společnosti. Měli byste se naplno věnovat osobě, kterou milujete a zvolnit životní tempo. Neriskujte se svým zdravím a věnujte se řízení automobilu s plným nasazením, i když budete mít hlavu takříkajíc „v oblacích“. Dobrá nálada vás hned tak neopustí, jen se koncem měsíce objeví lehký splín ze sklonku léta.

Býk (21. 4.-21. 5.)

Pokud si nejste jisti v některých věcech, přehodnoťte podněty, které vysíláte nebo přijímáte ke svému okolí. Cloumá s vámi nejistota - soulad a harmonie na jedné straně a expanze na straně druhé, což se nejvíce projeví ve vztazích k nejbližším členům rodiny. Hádky kvůli malichernostem mohou zkazit nejeden hezký večer. Nejlepším řešením je moc nepřemýšlet kam vyrazit na dovolenou, sbalit kufry a odjet co nejdříve. Třeba se vám právě dovolená „naslepo“ docela zalíbí.

Blíženci (22. 5.-21. 6.)

Z minulosti se vynoří staré vztahy, které se vám podaří dostat do příjemné atmosféry bez výčitek a emocí, a nemusíte se obávat. Současný vztah toto setkání neohrozí, právě naopak, mnoho nevyjasněných věcí z minulosti dostane jasné obrysy. I z finančního hlediska se blýská na lepší časy a konečně bude dost času i na zálib a koníčky. Dobře zvažte, kterému z nich se začít věnovat a s rozhodnutím nespěchejte, protože celý srpen se povleče nebývale pomalým tempem.

Rak (22. 6.-22. 7.)

Srpen bude významný jak z pracovního, tak z finančního a společenského hlediska. Nakonec se vám zúročí vaše tvrdá dřina. I když se zřejmě nezastavíte, budete mít pocit, že to všechno mělo a má smysl. Jediné, co se vám může trochu vymykat z rukou, budou vaše vztahy. Nejen proto, že vám na ně nezbude mnoho času, ale i proto, že vám mohou přinést určité starosti. Zdravotně byste se měli cítit lépe než v předchozím období, takže se můžete bez obav věnovat sportu a letním radovánkám.

Lev (23. 7.-22. 8.)

Můžete se spolehnout na obdiv a přízeň okolí, ale pozor - mohli byste snadno podlehnout velikášství, ovšem pokud nedokážete vidět dál než na špičku svého nosu. Využijte přízně druhých a hledejte vhodný způsob, jak navázat spolupráci. Dobrou cestou je něco nabídnout sám od sebe než čekat, že nabídka spadne z nebe. A rodina? Uprostřed měsíce se chystá překvapení! Se zdravím opatrně - na cestách zbytečně neriskujte, na kole noste helmu a na túru se vydejte jen s dobrou obuví.

Panna (23. 8.-22. 9.)

Dařit se vám bude po celý měsíc. Pouze víkendové dny nebudou z těch nejklidnějších, ale o odpočinek nepřijdete. Letní večery strávíte podle vašeho gusta a vyšetříte i pár volných dnů na pobyt u moře. V práci už dlouho uvažujete o tom, že se osamostatníte, abyste už konečně mohli rozhodovat jen sami o sobě. Proto je načase začít hned od začátku měsíce pracovat na získání co nejvýhodnějších podmínek.

Váhy (23. 9.-23. 10.)

Zřejmě budete skálopevně přesvědčeni, že absolutně nikdo neodolá vaší síle a šarmu, a nebudete ani tak daleko od pravdy. Neměli byste však být příliš lehkovážní, a zejména neriskovat. Hrozí vám vyčerpání, i když se fyzicky cítíte velmi dobře. Bez obav se ale můžete oddávat jakékoliv činnosti, která vyžaduje jistou dávku trpělivosti, což je třeba opakování anglických frází nebo naučit děti plavat. I samostatné podnikání se vám bude dařit, zvlášť ke konci měsíce, kdy na účtě přibude zajímavá částka.

Štír (24. 10.-22. 11.)

Budete mít přímo neodolatelnou chuť prozradit všechno, co víte. Raději však trochu uberte plyn v rozdávání rad druhým a nešetřete laskavými slovy a něhou vůči svému partnerovi. Pokud vás napadne vyjet na dlouho odkládanou návštěvu za příbuznými, nepočítejte s bůhvíjakým přivítáním. Ne všichni jsou vám nakloněni, i když se tak naoko tváří. Faleš a přetvářku však klidně hoďte za hlavu, jsou přece důležitější věci na světě, hlavně, že se doma máte všichni rádi a je vám spolu dobře.

Střelec (23. 11.-21.12.)

Na začátku měsíce nebudete schopni se na cokoliv soustředit. Stále něco hledáte, ale sami nevíte, co by to mělo přesně být. Trošku se uklidněte a zkoncentrujte, protože váš úspěch spočívá ve vytrvalosti. Něco mimořádného se vám může podařit už začátkem tohoto měsíce. Zejména pokud dokážete získat podporu jisté vlivné osoby. Během víkendů si přijdete na své. Pokud sáhnete na cokoliv, vždy to bude ve váš prospěch. Především, pokud se budete držet svých zásad.

Kozoroh (22. 12.-20.1.)

Na začátku měsíce vás potěší dobrý start do nového týdne. Bohužel hned druhý den, a ještě i následující dny se dostanete trochu do úzkých. Zejména ze strany vedení nebudete mít celkem na růžích ustláno. Karta se opět obrátí uprostřed měsíce. Začne se vám dařit, což bude přímo balzám pro vaše sebevědomí. Během krátké dovolené na sklonku léta si najděte čas na přemýšlení o některých skutečnostech. I když je nebudete schopni momentálně vyřešit, alespoň pochopíte jejich podstatu.

Vodnář(21. 1.-20. 2.)

Po trochu rozpačitém startu po dovolené se vám začne dařit a přímo raketovou rychlostí se dostaví i první ohlasy na vaše nabídky. Kdosi vám nabídne lepší výdělek, ale vy budete trošku váhat, protože jste si už zvykli na jistou volnost, i když za méně financí. Měli byste se rozhodnout, co je lepší. Věřte si a chopte se nabízených příležitostí. Gruntování domácnosti odložte až na konec měsíce, teď raději ještě než přijedou děti s prázdnin využijte volné večery na kino, festival nebo večerní procházku.

Ryby (21. 2.-20. 3.)

Navzdory různým řečem nebudete mít problém pohnout kupředu s jakýmkoli úkolem, který před vámi vyvstane. První dva týdny bude poměrně náročné období z hlediska komunikace. Spousta vyřizování, rutinní práce, služební cesta a plánovaná rekonstrukce domácnosti vám zaberou veškerý čas. Budete muset stihnout všechno v termínu, protože koncem měsíce vás zaměstnají rodinné a partnerské záležitosti. Naštěstí v dobrém, protože pak na vás čekají výlety, vycházky a pěkné chvíle s vašimi blízkými.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Batole, Školák, Kojenec, Chování a vztahy, Horoskop, Celý srpen, Služební cesta, Životní tempo, Tvrdá dřina, Přivítání, Dobrý start, Celý měsíc, Srpen