Maminka.czChování a vztahy

Horoskop na únor 2013

Irena Forejtová 1.  2.  2013
Horoskop na únor 2013
Co vás čeká a nemine? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21. 3.–20. 4.)

Momentálně máte pocit, že k nikomu nepatříte. Zdá se vám, že řešit problémy hádkou s někým blízkým je ta nejhorší věc na světě. Potíže rodinného rázu vzniknou tím, že potřebujete načerpat novou energii a proto nejbližší víkend určitě věnujte jen svým zájmům. Vydejte se do přírody, procházka vám udělá dobře, se kterou přijde i lepší nálada. Vážná pracovní rozhodnutí nechte na později. Nyní se raději držte ověřeného stereotypu, ať se vyhnete zbytečným chybám.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V zaměstnání se vám otevřou nové příležitosti. Lehké to ale nebude, co dnes pokazíte, zítra budete pracně napravovat. Výsledkem vašeho snažení bude nakonec sladké vítězství v práci a duševní únava, kterou zažehná drobnost: co si takhle dopřát nenáročný romantický večer ve dvou při svíčkách doma ve vaně? Příjemná koupel a voda je přesně to, co vás nakopne. Rozhýbejte se co nejdříve, díky dobré kondici máte šanci předběhnout konkurenci.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Je správný čas na delší cesty, ať už služební nebo soukromé. Čeká vás malé, ale milé překvapení. Vyhýbejte se však divokým večírkům, na které by váš organismus mohl reagovat prudkou bolestí hlavy či žaludečními potížemi. Ne vždy všechno projde, a to že vás dosavadní průšvihy vždy minuly jen o fous, nebude trvat věčně. Proto zvolněte tempo a myslete i na partnera, který váš životní styl sice toleruje, ale pomalu mu začíná lézt krkem.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Je čas začít řešit finanční situaci, která není právě v té nejlepší kondici. Rozhodnete se, že nebudete plýtvat peníze na zbytečnosti, za což považujete i návštěvu kadeřníka. Chyba, šetřit na sobě není právě to pravé, neboť na obzoru je nová známost. Bude záležet je na vás, kam bude vztah směřovat. Budete-li stát o poměr trvalého rázu, vyhýbejte se povrchnosti. Kdo by stál o nezodpovědného partnera, který nezná svou cenu a dává na odiv jen pozlátko, které brzy ztratí lesk?

Lev (23. 7.–22. 8.)

Projevíte mimořádný organizační talent, takže v zaměstnání ani podnikání byste neměli narazit na žádnou vážnou překážku. Uvědomíte si, že pokud nevyužijete šanci, která se vám nyní nabízí, později budete litovat. Jediné, kde to může zaskřípat je kolektivní spolupráce, kde vás ostatní považují za sobce, který se snaží těžit ze snahy druhých. Zaktivizujte tedy všechny své síly a pusťte se do díla. Odpočinek si nechte na doma, kde vám nehrozí vůbec nic, jen klid, pohoda, láska, empatie a příjemné překvapení.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Připravte se na významné setkání, z něhož vyplynou lukrativní nabídky na spolupráci. Pokud se chopíte příležitosti, investice se vám v budoucnu vrátí. Tentokrát to ale bude vyžadovat rychlé tempo. S láskou to však bude horší, zdá se, že se vaše touhy nesplní. Lidové přísloví, že na každý hrneček se najde poklička pro vás momentálně neplatí. Očekáváte od života víc než můžete dostat, proto slevte na svých nárocích.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Asi byste udělali nejlépe, kdybyste zalezli někam do jeskyně hodně daleko od lidí. Ze všech stran vás ohrožují konflikty a napjaté vztahy. Najděte si účinnou zbraň, třeba se ponořte do studia jazyků, začněte běhat, cvičit jógu a zkuste se naučit brát život s humorem. Chce to jen čas, abyste měli možnost vysvětlit věci, které u partnera vyvolávaly mnohé otázky. Pak je předpoklad, že opět zavládne ve vzájemném vztahu přátelská atmosféra.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Období přeje finančním a majetkovým transakcím všeho druhu. Na hodnotě získá všechno, co vlastníte. Vyskytne se i výhodná možnost cestovat nebo levně získat nádhernou dovolenou. Stres a deprese se vám vyhnou obloukem. Přichází dny, které posílí váš organismus a dodají psychickou i fyzickou energii. Bez potíží zvládnete skloubit rodinné povinnosti s pracovními a partner možná přijde s nápadem, jak vylepšit vaši domácnost. Zkrátka, čeká vás idylka, kterou si naplno užijete.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Jaro je za dveřmi a je čas vyměnit kožíšek šedivé myšky, odhodit přívlastek domácí otrokyně, změnit svůj účes, styl oblékání, nechat si spravit zuby. Vzhůru do světa s dobrou náladou a úsměvem na rtech. Na obzoru je nová láska a spousta radostí. Při prosazování vašich názorů a podnětů však postupujte mnohem diplomatičtěji než dosud. Můžete si způsobit problémy, které pocítíte až později, kdy už je nebudete čekat.c

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V zaměstnání projdete nejednou zatěžkávací zkouškou. Musíte však být vyrovnaní a dobře uvážit celou situaci. Získali jste pověst, že si umíte pomoci v každé situaci. Dobře se vyznáte v tlačenici, a kdo se na vás obrátí, nebude zklamaný, pomoc jistě neodmítnete. Úspěch je zaručen. Ocení ho zejména ti, kteří o vás dosud silně pochybovali. Rozhodnutí, které zvolíte, se ukáže jako zásah do černého. Čeká vás netradiční odměna.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Věnujte pozornost komu a co říkáte, protože máte sklony příliš mnoho mluvit a málo jednat. V dobré náladě slibujete modré z nebe. Neměli byste však přehánět. Dluh z minulosti je koulí na noze, která vás může strhnout až na dno. Sliby se mají především plnit, jinak bude zle! City budou momentálně jedinou radostí. Pravděpodobně dostanete pozvání od osoby, která se s vámi chce už delší dobu sblížit. Buďte trpěliví, neboť váš obdivovatel je velmi nesmělý.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Něco vás bude lákat porušit daná pravidla. Je nutná opatrnost, změnu zvládnete bez následků, ale můžete strhnout do nepříjemností někoho blízkého. Vyskytne se více možností jak dosáhnout to, po čem toužíte. Jediný problém bude, že ne každá je v souladu s vašimi prostředky. Budete muset najít kompromis. Nevyrovnanost a nervozita se projeví na zdraví. Na menší zažívací obtíže bude lékem úprava jídelníčku - dietnější strava, hodně tekutin a bylinkové čaje.

Témata: Chování a vztahy, únor, Poklička, Lidové přísloví, Přátelská atmosféra, Jediný problém, Nejhorší věc, Romantický večer, Obdivovatel, Rychlé tempo, Horoskop, Příjemné překvapení, Pozlátko