Maminka.czChování a vztahy

Horoskop na únor

Irena Forejtová 1.  2.  2016
Na co se můžete těšit v únoru? budou hvězdy příznivě nakloněny vašim plánům?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Střelec (23.11. - 21.12.)

Vaší jedinou starostí je chránit se před vyčerpáním a únavou Klíčové slovo pro měsíc únor bude "všeho s mírou". Zdá se, že váš život se řítí rychlostí světla a pokud si nedáte pozor, příliš vás šílené tempo vyčerpá. Víte, že i veganská strava dokáže být pestrá? Zkoušeli jste již čínskou medicínu nebo akupunkturu?. Pečujte o sebe, nepodceňujte stres a dobrý spánek. Čím více se naučíte naslouchat svému tělu, tím lépe pro vás. A vaše kariéra? Nejvíce vytěžíte z týmové práce a zjistíte, že selský rozum někdy přináší nejlepší řešení.

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Nenechte se odradit, když se vaše finanční situace nevyvíjí podle očekávání. Rozjeďte vlastní kariéru. Nápadů máte víc než dost, jediné co je třeba, je mít trochu odvahy zariskovat a pochopitelně i nějaký vstupní kapitál. Štěstí je na vaší straně, tak se nebojte a inspirujte se přírodou. Předtím než získáte plody, musíte zasadit semínka, zalévat a hnojit. A stejně tak je třeba starat i o své finance. Věřte své intuici, ale s velkými investicemi raději opatrně. Není ostuda jít i za finančním poradcem, na to přece jsou!

 

Vodnář (21.1. - 20.2.)

"Těžký kalibr" bude v tomto roce vaše druhé jméno. Budete hrát přesilovou hru. Ukážete vašim nadřízeným, že jste připraveni na velké věci. Klíčem k úspěchu bude váš společenský život. Neignorujte proto pozvánky na pracovní obědy, večírky či konference. Nikdy nevíte, koho tam můžete potkat. Letos se budete mít, s prominutím, jako prase v žitě. Měli byste mít dost hotovosti, abyste si mohli dopřát to, po čem toužíte. Nepodlehněte však bezhlavému utrácení, a nezapomeňte na horší časy.

 

Ryby (21.2. - 20.3.)

Přichází čas, kdy se ohlédnete za svojí kariérou a uvědomíte si, co chcete a potřebujete. S vaší diplomatickou povahou, vůdčími schopnostmi a šestým smyslem dokážete nemožné. Připravte se a vyražte!  Pokud něco chcete, nebojte se to říci, nebo ještě lépe, pomocí vaší síly a statečnosti se zbavte konkurence. Rozvíjejte svůj smysl pro načasování, abyste věděli kdy je správný čas na zvýšení platu, změnu zaměstnání nebo vstup do podnikání. Nemusíte vyhrát v loterii, už jen pocit, že jste finančně zabezpečena, dokáže divy.

Témata: Chování a vztahy, únor, Finanční poradce, Veganská strava, Druhé jméno, Nejbližší okolí, Originální řešení, Tvrdohlavost, Know-how, Horoskop, Společenský život, Utrácení, Soustředěnost, Finanční situace, Moderní technologie, Dobrý spánek, Dobrá rada, Klíčové slovo, Těžký kalibr, Hotovost, Šestý smysl, Opak toho