Maminka.czJen pro maminku

Horoskop na září

Antonín Baudyš Jr. 8.  9.  2010
Horoskop na září
Udržet si rovnováhu a harmonii nám dá v září víc práce než kdy jindy. Občas budeme mít dojem, že jsme v neustálém napětí, požene nás pocit, že bychom měly ve svém životě něco změnit. Chce to dýchat zhluboka, položit nohy na stůl a nevrhat se do novinek bezhlavě. Pokud jde o zaměstnání, zvolit jiný směr se vyplatí.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Panna 23. srpna–22. září

Jste děti štěstěny, patříte mezi ta znamení, ke kterým jsou tento měsíc hvězdy přívětivější než k jiným. Radujte se, zejména pro váš osobní život je září skvělé. Jste-li nezadaná, od poloviny měsíce můžete očekávat zajímavé setkání. A neskončí jen u jediné schůzky! Nový vztah vám přinese vášeň i romantiku.

V práci se tudíž rýsuje nebezpečí, že budete myslet na všechno možné, jen ne na to, co máte dělat. Buďte v zaměstnání více duchem přítomna, vaši kolegové i šéf to ocení. Přemýšlíte-li nad změnou místa, koncem září se vám naskytne zajímavá možnost. Mějte otevřené oči, nabídka může přijít z i naprosto nečekaného směru.

Váhy 23. září–23. října

Tento měsíc se ponese v duchu velkých rozhodnutí, ke kterým navíc budete mít i dostatek energie. Pocítíte silné odhodlání vypudit ze svého života všechny manipulátory a pijavice. A dobře uděláte, jejich nečisté praktiky se vůbec neslučují s vaším pojetím morálky. Ve vztazích se však může leccos zadrhnout a ocitnete se v situaci, která pro vás nebude mít řešení.

Přesto jednejte s klidem a ohleduplně. V zaměstnání se od září láme situace, konečně nastává čas vašeho ocenění! Nastartuje to vaše sebevědomí a cílevědomost. Zdravotně si nebudete mít nač stěžovat, jen pozor, imunitu by vám mohla rozhodit předrážděná psychika.

Štír 24. října–22. listopadu

Září je pro vás měsícem, kdy byste si měla dát dopořádku nejen záležitosti týkající se vašeho srdce, ale i zdraví. Vaše tělo vás totiž začíná důrazně upozorňovat na to, že potřebuje více péče a ohleduplnosti. Buďte důslednější v tom, co a kolik toho sníte a vypijete. Pokud byste ze svého života aspoň načas vyřadila kofein, nikotin a alkohol, váš organismus vám bude vděčný.

Nevyjde-li vám něco v zaměstnání, nebo neklapne obchod, nebuďte smutná, koncem září se vám vše bohatě vrátí a vy dobře vyděláte. V lásce to chce obezřetnost, snadno byste totiž mohla podlehnout svůdníkovi, který myslí více na vášnivé dobrodružství než na vztah.

Střelec 23. listopadu–22. prosince

Přátelské i milostné vztahy vám půjdou na jedničku. Seznámíte se v těchto dnech s lidmi, kteří budou pro vás hodně znamenat i v daleké budoucnosti. Září bude zároveň měsícem, kdy byste se měla pocvičit v umění komunikace. Naučte se, jak mluvit se svým okolím otevřeně a všechno si vyříkat dřív, než vyostřená situace přeroste v konflikt.

Z financí můžete být začátkem měsíce mírně vyplašená, nicméně v jeho druhé půli již budete spokojeně počítat zisky. Pohlídejte si zdravotní stav, můžete mít totiž pocit, že nejste úplně ve formě. Požádáte-li ale o pomoc profesionála, brzy se začnete cítit mnohem lépe a s výsledkem budete spokojená.

Zajímá vás váš horoskop pro každý den? Klikněte ZDE!

Ryby 21. února–20. března

Září je pro vaše zdraví zásadní měsíc. Víc naslouchejte potřebám svého těla a důsledně se vyhýbejte tomu, co mu škodí. Jste nyní náchylná k nemocem, váš organismus je oslabený a potřebuje hýčkat. Také v milostném životě se vám vyplatí našlapovat zlehka a s grácií. Hodně přemýšlejte nad tím, co říkáte. I když mluvíte a jednáte s dobrými úmysly, partner by mohl váš počin špatně pochopit a k roztržce by tak nebylo daleko.

V zaměstnání budete víc než práci řešit lásku a vztahy. Pozor, ať si toho nevšimne váš šéf. A je tady ještě jedno riziko – velmi lehce se můžete zamilovat do kolegy, který ocení vaši ženskost a jedinečnost. Pokud jste zadaná, průšvih na sebe nenechá čekat.

Blíženci 22. května–21. června

Ach ty vztahy... Ty vám v září pořádně zamotají hlavu. Může vás přepadnout pocit, že se již nějakou dobu s partnerem míjíte. Bude mezi vámi méně energie, což se projeví v komunikaci a slabých intimních chvilkách. Možná spolu budete jen těžko hledat témata k povídání a víc než kdy jindy se mezi vámi rozhostí trapné ticho. Dobrá zpráva ale je, že řešení této situace je ve vašich rukách.

Propojte svoje aktivity, mluvte spolu o tom, co prožíváte a kam byste chtěli ve vašem životě dojít. V obchodní a pracovní sféře buďte velmi opatrná na to, co podepisujete. Podvodníci mají stále nové nápady a vy je nyní přitahujete jako lampa můry.

Kozoroh 23. prosince–20. ledna

U svých přátel i partnera najdete v těchto dnech velkou oporu. Přesvědčí vás o tom, že vám rozumí a můžete jim skutečně důvěřovat. Důležité pro vás bude také to, že máte s kým sdílet své starosti. Přesto budete mít občas chuť zůstat o samotě a v klidu se pohroužit do svého nitra.

Dopřejte si chvilky, kdy můžete přemýšlet o sobě a svém dalším směřování. Dobří přátelé to pochopí a vaše psychika ocení. V zaměstnání to pro vás vypadá na nadějný měsíc. Objeví se nové pracovní vyhlídky, dokonce i vyšší dobře placená pozice. Štěstěna vám bude nakloněna, nebojte se této šance využít!

Beran 21. března–20. dubna

Nečeká vás romantický výlet či dovolená? Všechno tomu nasvědčuje! Váš protějšek má hlavu plnou nápadů a rozhodně vás překvapí něčím dobrodružným. Počátek září bude v práci všelijaký, nicméně již od poloviny měsíce vše pošlape jako hodinky. Vaše emoce ale budou zjitřené, snadno se proto může stát, že se zahledíte do šarmantního kolegy.

Opatrně, je to velký svůdník, ale v běžném životě moc nepoužitelný. Tak ať si zbytečně nezkazíte vztah, který už možná není tak nabitý emocemi jako dřív, ale zajišťuje vám stabilitu a zázemí. Na zdraví si stěžovat nemůžete, budete překypovat energií a vitalitou.

Rak 22. června–22. července

Vezete se na vlně energie. Čeká vás nyní silné období, zvlášť co se týče vaší profese. Občas se ale budete pohybovat po hraně, takže by vám rozhodně prospělo více opatrnosti. Jednoduše řečeno, v září si mnohem víc než kdy jindy dávejte pozor na to, komu co říkáte a jak moc nahlas mluvíte.

Pokud už delší dobu přemýšlíte o rozchodu, v září zřejmě nadešel ten správný čas. Nebudete to úplně bezbolestné, ale bohužel smutek také k životu patří, a tak ho přijměte, jak přichází. Vašemu tělu i rozbolavělému srdci prospěje aktivita. Pohyb v tělocvičně či na čerstvém vzduchu s vámi udělá divy také po psychické stránce.

Vodnář 21. ledna–20. února

Září přináší všem Vodnářům skvělé příležitosti. Zvlášť, pokud se snažíte už nějakou dobu zhubnout, nadchází pro vás ideální čas! Hvězdy vám budou nakloněny ve vašem odhodlání jíst zdravě a nemlsat, také vaše vůle cvičit bude nezdolná. V zaměstnání však našlapujte opatrně a radši nedělejte zbytečně ukvapené úsudky.

Rozvážně se vyjadřujte před závistivými kolegy, mohli by se snažit poškodit vaše dobré jméno. Peníze se vás budou držet. Ve vztahu můžete začátkem měsíce zažít stagnaci, kdy nebudete vědět, na čem s partnerem jste. Objeví se před vámi ale nové možnosti i nový nápadník.

Býk 21. dubna–21. května

V prvních zářijových dnech se můžete cítit poněkud osaměle, budou se vám hlavou honit myšlenky, proč vám nikdo nerozumí. Nepoddávejte se chmurám, místo toho se radši zamyslete, co má vaše duše ráda a to jí také dopřejte. Dělejte věci, které vás těší, přinesou vám pocit naplnění a štěstí.

V polovině měsíce s ničím novým nezačínejte, počkejte si na příznivější konstelace, ty nastávají pro Býky po 25. září. Zejména v kariéře zaznamenáte pozitivní vývoj. Úkoly, které dostanete, vám půjdou dobře od ruky a vaše výsledky neujdou očím nadřízených. A hlavně – nejenže je zaznamenají, ale vaši snahu a kvalitně odvedenou práci i finančně ohodnotí.

Lev 23. července–22. srpna

Radujte se, září je pro váš osobní život pozitivní měsíc. Zvlášť pokud jste nezadaná, můžete od poloviny měsíce očekávat setkání se zajímavými lidmi. Když se vám někdo zalíbí, neskončí jen u jediné schůzky. Vaše sympatie totiž budou vzájemné! Nový vztah vám přinese vášeň i romantiku. V práci se tudíž rýsuje nebezpečí, že budete myslet na všechno možné, jen ne na to, co máte dělat.

Buďte v zaměstnání více duchem přítomna, vaši kolegové i šéf to ocení. Přemýšlíte-li nad změnou místa, koncem tohoto měsíce se vám naskytne zajímavá možnost. Vše pak půjde doslova ráz na ráz! Než ale začnete bořit mosty, trvejte na podepsání smlouvy předem.

Témata: Jen pro maminku, Září, Pocit naplnění, Vodnářům, Váš psychika, Trapné ticho, Zář, Intimní chvilka, Zajímavé setkání, Chmura, Horoskop, Nový nápad