Maminka.czŠkolák

Horoskop na září 2012

Irena Forejtová 1.  9.  2012
Horoskop na září 2012
Co vás čeká a nemine? Hvězdy vám poradí a pokud se jich neumíte zeptat, stačí si přečíst náš článek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran ( 21.3. - 20.4. )

Zahoďte už konečně lenost a vydejte se do světa, kde vás čeká zajímavá práce a pěkný výdělek. Získáte nové kontakty a všude budete mít dveře otevřené. Jen si příležitost nepokazte arogantním vystupováním, ihned by se vám to vrátilo jako bumerang. A také nepodceňujte zdraví a dejte si pozor na zánětlivé onemocnění, které vám může znepříjemnit život. A to by bylo určitě škoda, protože brzy prožijete krásný milostný románek, na který budete velmi dlouho vzpomínat.

Býk ( 21.4. - 21.5. )

Asi vás budou trápit revmatické potíže a zpomalený metabolismus. Nemyslete si, že ke štěstí potřebujete jen peníze nebo slávu. Zamyslete se nad svým životním posláním. Po náročném období přichází velmi plodné období. Dostaví se výsledky vašeho snažení. Uděláte množství práce, ale i množství chyb, které všechno zpochybní. Můžete však vyniknout při nějakém setkání. Co třeba láska na první pohled. Že na ni nevěříte? Uvidíte, že vás tento měsíc nemine. Máte se na co těšit.

Blíženci ( 22.5. - 21.6. )

Operace, na kterou se chystáte, dopadne velmi dobře. I vaše víra v dobrý výsledek vám k tomu dopomůže. Nepřekrucujte pravdu, nevymýšlejte si nesmysly, ale řekněte nahlas svůj názor. Klidně si to můžete dovolit, neboť v práci se vám bude velmi dobře dařit, což pocítíte i ve finanční oblasti. Nastane u vás totiž velký příliv pracovní energie, ale nejen to. Budete si plést lásku s touhou, což není jedno a totéž. Touha je jen klam, převlečený za lásku, a co by tomu řekly děti?

Rak ( 22.6. - 22.7. )

Vaše přílišné existenční starosti vám radost ani energii nepřidají. Ba právě naopak. Proto se vzchopte a pokračujte ve svém úsilí. Máte přece pevné rodinné zázemí, které leckdo postrádá. Stojí za to zatnout zuby a poprat se s osudem, jen si to nezkazte přílišnou podrážděností a nervozitou, z nichž plyne i většina zdravotních problémů. Chce to jen chtít a neházet flintu do žita. Co takhle zkusit změnit taktiku a hledat řešení v úplně jiném městě než je vaše bydliště?

Lev ( 23.7. - 22.8. )

Nervozita a pesimismus ještě nikomu nikdy nepomohly. Raději se pomalu a zhluboka nadechněte a nezapomeňte na úsměv, který je velmi důležitý. Na místě je preventivní prohlídka u gynekologa, neboť září je pro Lvice velmi plodným a příznivým měsícem. Je totiž možné, že v březnu vás bude o jednoho doma víc. Nebo o dva, nechte se překvapit!

Panna ( 23.8. - 22.9. )

Neskrývejte své zdravotní problémy, ale raději navštivte lékaře. Nemusíte se obávat, nepůjde o nic vážného. Neberte si vše příliš k srdci, vždyť každá situace v životě nás má někam posunout. V práci se toho příliš nezmění, ale hlavní je, že svou práci vykonáváte zodpovědně. Brzy se dočkáte – vždyť trpělivost růže přináší. Po všech těch zklamáních a bezesných nocích vás čeká příjemné překvapení. Připravte se na horké telefonáty.

Váhy ( 23.9. - 23.10. )

V práci se nebojte ukázat, co ve vás je. Výsledkem bude podstatné zvýšení platu! Lásky, které se objeví ve vašem životě tento měsíc, budou pouze krátkodobé. Proto, když si půjdete někam užít, nechte city raději doma, abyste se příliš nezklamali. Zadané ženy se dočkají milého překvapení od partnera. Třeba si od podzimu vezme na starosti vyzvedávání dětí ze školky. To bude prima změna, že?

ČTĚTE TAKÉ: Soutěž o hračky k seriálu Jake a piráti ze Země Nezemě

Štír ( 24.10. - 22.11. )

Neváhejte a chyťte se nabídky, která se vám tento měsíc naskytne. Čekají vás dny nabité pracovními příležitostmi, proto včas změňte myšlení ve svůj prospěch a buďte trošku optimističtí. Nedělejte si starosti, odkud výzva přijde, vždyť zázraky se stále dějí! Pro Štírky, které hledají lásku, je možnost seznámení v příjemné společnosti, kde bude vládnout super nálada. A nezapomeňte si koupit nový podzimní kostýmek a partnerovi alespoň pěknou kravatu.

Střelec ( 23.11. - 21.12. )

V práci je dost nepřejících, kteří se vás snaží potopit za každou cenu, ale nebojte se, tento měsíc se osvědčí pořekadlo: Kdo jinému jámu kopá, sám do ní spadne. Proto nebuďte smutní z výpovědi, je tu nová a lepší pracovní příležitost, jen si musíte více věřit a určitě to dokážete! Po delší citové izolaci k vám přichází změna. Čeká vás porozumění a spřízněnost duší. Nebojte se citů a řekněte nahlas, co cítíte.

Kozoroh ( 22.12. - 20.1. )

V lásce se budete cítit jako ryba ve vodě. Vaše city jsou průzračné jak lesní studánka, a proto neváhejte a jeďte na společnou dovolenou. Svobodní mají možnost najít svou lásku přes internet. S plněním povinností se vám bude méně dařit, zdá se, že jste začali být pasivní. Začíná se na vás projevovat únava, proto si nenakládejte příliš mnoho povinností a snažte se být spokojeni sami se sebou, alespoň na pár dní si dopřejte oddych.

Vodnář ( 21.1. - 20.2. )

Čeká vás nový příliv energie a celkové zlepšení zdravotního stavu. Tak se zhluboka nadechněte a směle vykročte vpřed. Nebojte se nových pracovních příležitostí, všechno staré končí a nové začíná. Máte možnost povýšení nebo zvýšení platu. Po malých hádkách přichází příliv citů a nostalgie. Odpusťte si navzájem, zavolejte s, a hlavně – vzpomeňte si na ty nejhezčí prožité okamžiky spolu. Usmiřování bude stát za to!

Ryby ( 21.2. - 20.3. )

Tento měsíc si dávejte pozor na žaludeční a střevní potíže. Nevracejte se do minulosti a netrapte se tím co nelze změnit. V pracovní oblasti to bude tento měsíc sice těžší, ale když vydržíte, vše se v dobré obrátí. Vyvoláte zájem a někdo ocení váš vzhled. Po náročné práci vás povzbudí správné propojení a láskyplná náklonnost. Z nesnází vám pomůže přítel a ze splínu přítel čtyřnohý, který se nenápadně vetře do vaší domácnosti.

Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, Chování a vztahy, Horoskop, Pesimismus, Studánka, Pirát ze Země, Zář, Pořekadlo, Životní poslání, Dobrý výsledek, Plodné období, Země Nezemě, Kostýmek, Příjemné překvapení, Září