Horoskop na září

Irena Forejtová 2.  9.  2014
Zvládnete změnu režimu dítěte v pohodě? Nečekají vás samé stresy? Hvězdy vám poradí

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21.3. - 20.4.)

Na vrcholu léta budete na špici. Nejde jen o fyzičku, která se den ode dne zlepšuje, ale i o finanční bonus, jenž vás vynese na výsluní rodiny i okolí. Pěkná hromádka peněz vám přinese obrovské zadostiučinění za perné dny odříkání, kdy rodina trpěla vaší nepřítomností. Nyní si budete moci dovolit lenošit a vynahradit sobě i blízkým co jste zameškali. Trochu pozornosti však neuškodí ve vztahu k rodičům, přiznejte, že je zanedbáváte víc, než si dokážete přiznat.

Býk (21.4. - 21.5.)

Po dovolené se cítíte jako zvíře v kleci a práce je vám jen na obtíž. Chybí vám slunce, voda, vzduch? Využijte každou volnou chvilku být venku. Zorganizujte oběd pro sebe i kolegy jako piknik někde v parku, z práce choďte (alespoň část cesty) pěšky a večer můžete pozvat svůj protějšek na menší procházku. Partnera potěší romantická večeře z plodů moře a vychlazené šampaňské. A pak se oddejte jeden druhému, vždyť kdy se vám zase poštěstí večer bez dětí, který patří jen vám dvěma.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Závidíte úspěšným sousedům či kolegyním? Inu, komu se nelení, tomu se zelení. Napněte všechny síly tím správným směrem a bude zase lépe. Jestli se teprve chystáte na pozdní dovolenou, přibalte i dobrou náladu, věnujte zvýšenou péči vlasům a zajděte na pedikúru. A že letos nezbyly penízky na moře, neberte jako tragédii. Vždyť na chatě či na horách je také hezky. A když si dlouhé volno nebudete moci dovolit, kupte si severský krimi román Písečný muž, u něhož spolehlivě zapomenete na jakékoliv trampoty.

Rak (22.6. - 22.7.)

Nevlídné počasí vás nerozhází, ale s nepoctivým jednáním se nesrovnáte. S razancí a energií neřízené střely dáte jasně najevo, že si nenecháte nic líbit. Jen se občas trochu kontrolujte, abyste to s odvetou nepřehnali. Známé pořekadlo, jak se do lesa volá, by mohlo přinést víc potíží než užitku. Doma se odreagujte razantním úklidem šatníku, vyházejte rozbité boty a koukněte na internetové eshopy, co si na sebe na podzim pořídit nového. Možná, že objevíte pěkný kousek i pro své ratolesti.

Lev (23.7. - 22.8.)

Dokonale zvládnete události, které jsou před vámi. Musíte však správně reagovat na určité okolnosti. Náhoda vám pošle do cesty zajímavého člověka. Pozorně ho vyslechnete a něco změníte pod jeho vlivem. Asi vydáte mnoho peněz, ale udělá vám to radost. V lásce vám musí být konečně jasné, jaké city u vás převládají. Dobře uděláte, pokud si domluvíte schůzku s osobou, se kterou si můžete otevřeně popovídat o osobních věcech. A nezapomeňte se hýbat, alespoň pár minut doma na balónu.

Panna (23.8. - 22.9.)

Pokud chcete působit přesvědčivě, musíte změnit vystupování. Nesnažte se být moc nápadní, vybočovat z řady vám tentokrát spíše uškodí, než prospěje. Potřebovali byste nové kontakty, které se však nedají navázat tak rychle, jak byste potřebovali. Hledání vám usnadní kamarádka z dětství a setkání s ní obohatí vás i ji. Večery byste měli strávit s osobou, která má podobné zájmy jako vy. A že partnera baví jen hrát na počítači? Zapněte si ten svůj a zkuste s ním po síti třeba jeden level.

Váhy (23.9. - 23.10.)

Měli byste brát život s určitou rezervou. Nebraňte se hned všemu novému, nemusí to být tak zlé, jak se na první pohled zdá. Jednodušší je sice nechat věci plynout a snažit se přizpůsobit jinému tempu, ale měli byste vědět, že jakkoli se rozhodnete, všem vyhovět nemůžete. Diplomaticky se vyhněte zbytečnému vysvětlování a taktně se snažte docílit zlepšení v poměrně složité situaci. Přinejmenším v rodině bude mít vaše slovo váhu. Autorita doma, no řekněte, kdo takové štěstí má?

Štír (24.10. - 22.11.)

Přesto, že si někdy rádi zafantazírujete, máte jednu výhodu oproti ostatním v tom, že nikdy neztrácíte přehled o situaci. Díky tomu, že tak dobře všechno zvládáte, budou od vás žádat služby i jiní. Bude záviset jen na vás, jestli práce či služba budou v souladu s vaší finanční vizí a časovými možnostmi. A určitě se nespolehněte pouze na slovní příslib. Věc je mnohem vážnější, než si myslíte, proto trvejte na písemné formě. A jestli toužíte po oživení partnerského vztahu, dostanete příležitost - láska je na dosah.

Střelec (23.11. - 21.12.)

Tělem i duší se poperete o realizaci vašeho předsevzetí. Váš recept, jak se zbavit případných nepřátel, je osvědčený - být vždy o něco vpředu. Přesto narazíte na problémy ve vaší každodenní běžné práci. I nepodstatný problém může narůst do velkých rozměrů, proto si dávejte velký pozor. Pokud tomuto tlaku odoláte, výsledky se dostaví. Tvořivost a ochota riskovat se tentokrát vyplatí, a dokonce vám zbyde čas, který věnujete dětem, nějaké kreativní činnosti či aktivnímu sportu.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

V poslední době vedete opravdu pestrý život, a ani tento měsíc nebude výjimkou. Neměli byste se příliš trápit nad chybou, které jste se dopustili v minulých dnech. Všechno se dá ještě napravit. Potěšující bude pro vás setkání s někým, kdo vám není lhostejný. A nemusí zůstat pouze při setkání. Do budoucna si zapamatujte, že není dobré dělat spoustu věci najednou. Také dejte řeč s partnerem, který vám vysvětlí, proč se k vám okolí začalo chovat odměřeně. Jeho upřímnost vám otevře oči.

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Nemoci prý nechodí po horách, ale po lidech, proto si dejte pozor na své zdraví, přepracování, stres, a také hrozí drobný úraz. Pokud něco z toho nepostihne vás, je možné, že se někdo z rodiny bude potýkat s nějakým problémem, nebo se dokonce ocitne v nemocnici. Vaše intenzivní podpora mu určitě přijde vhod. A co se týká odhodlání k zásadní změně ve vašem životě, stále čekáte na správnou chvíli? Neváhejte - vyrazte přímo vpřed. Zejména první týden je skvělým obdobím pro postup v zaměstnání a úspěšný nový začátek.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Vaše lhostejnost k jisté záležitosti je pouze přetvářkou, a to bohužel nejen před druhými, ale i před sebou. Více upřímnosti k sobě samé vám neuškodí. Možná proto vás budou často trápit bolesti hlavy. Z toho pramení i další trampoty, které se odrazí v práci i soukromí. Omyly a trapasy budou na denním pořádku. Jak ze začarovaného kruhu ven? Bouře průšvihů a nepříjemností se po půlce měsíce přežene. Jako relax si pak dopřejte krátký víkendový pobyt nebo si naplánujte aktivitu, na kterou se budete těšit.

Témata: Protějšek, Eshop, Romantická večeře, Správný směr, Hromádka, 1. týden těhotenství, Víkendový pobyt, Výsluní, Trampoty, Horoskop, Nový začátek, Zář, Září, Finanční bonus, Kreativní činnost, Pořekadlo