Maminka.czPrázdniny

Hudební kemp: děti potkají svoje idoly a odnesou si domů vlastní song

redakce 11.  8.  2020
Co s dětmi o prázdninách? Věčná otázka. Pokud pro ně stále nemáte program na následující srpnové dny, co je přihlásit na Óčko hudební kemp? V jednom týdnu zažijí to, co jiní nemají možnost za celý život!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

A co vaše děti čeká za program? Poznají své idoly, nakouknou do zákulisí a zkusí si, jak funguje hudební televize. Taky zjistí, co všechno obnáší role moderátora i hudebníka.

„Během týdenního kempu se děti setkají se svými oblíbenými interprety a moderátory, kteří jim připraví exkluzivní hudební zážitek, popovídají si s nimi, dají si společné selfíčko a poslechnou si jejich slavný příběh," slibují pořadatelé hudebního kempu. 

Kam s dětmi o prázdninách: Tábor, nebo babička? A jak vybrat?

A na jaká jména pořadatelé lákají? Na prvním turnusu kempu se děti mohly potkat s Pokáčem, Cannem, Voxelem či Mínou. V druhém termínu od 27. srpna do 31. srpna se mohou těšit na Mirai, Poetiku, Olgu Lounovou, Vojtu D, Annu Julii Slováčkovou a Maťo Haricha.

Klepněte pro větší obrázek

„Každý den se u nás ve studiu Óčka sejdeme v 9 hodin ráno a budeme se vám věnovat až do 16 hodin, než si pro vás přijdou vaši rodiče, kterým ani nestihnete odvyprávět všechny zážitky a zkušenosti, které jste ten den získali," lákají dál pořadatelé. Kemp je vhodný pro děti od 10 do 15 let a bude bude probíhat pod vedením ÓČKO koučů, ale i hudebních profíků. Cena týdenního kempu pro jednoho účastníka činí 4. 990 korun. Více informací najdete ZDE

Kam na výlet s dětmi? ZOO je sázkou na jistotu. Tady je 12 tipů na ty nejkrásnější
Také řešíte, kam s dětmi o prázdninách? Tohle se osvědčilo nám
Témata: Naše tipy, Prázdniny, Za zábavou, idol, song, Děti, Vlast, Hudebník, Mína, Srpnový den, Srpen, Profík, Selfíčko, ÓČKO, Věčná otázka, Pořadatel, Kemp, Pokáč, Dom, Slovácko, Olga Lounová