Hurá do školy!

Reklama 24.  8.  2015
Zpříjemněte svým potomkům návrat do školních lavic pohodlným a pěkným oblečením. Jen si nemyslete, už v tomto věku jsou to parádnice (a dokonce i parádníci)!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Asi jen málokteré dítě se s podobně  radostným výkřikem navrací do školy. Určitě se ale všichni těší na kamarády, až jim budou vyprávět, co všechno v létě prožili. A vsaďte se, že toho, co mají jejich spolužáci na sobě, si většina z nich určitě všimne – a patřičně ohodnotí.

Nejde ale jenom o to, aby se dětem oblečení líbilo, i když v tom případě je naděje, že se s nimi v ranním spěchu nebudeme muset dohadovat o tom, že tohle oblečení do školy rozhodně nepatří. Důležité je, aby se v oblečení cítily pohodlně. Možná se budete divit, ale i na tom může záviset školní prospěch. Dítě oblečené v souladu se svou představou o módě – a nemyslete si, že ji nemá – je sebevědomější a své znalosti dokáže přesvědčivě prezentovat. A podstatné rovněž je, aby nemuselo myslet na to, že ho někde něco škrtí a tísní. I takové maličkosti rozhodují o úspěchu!

Pro inspiraci vám přinášíme ukázky slušivého a praktického oblečení pro děti do školy i mimo školu − pro práci s počítačem, čtení nebo řádění v přírodě z butiku Cool Kid.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Dánská značka Me Too působí na trhu od roku 2001 a je určena pro věkovou kategorii 0 až 10 let. Zaměřuje se na design, jejím heslem je stálá inovace, smysl pro detail a hlavně vysoká kvalita, která je u dětského oblečení obzvláště důležitá.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek 

Dánská značka Minymo nabízí módu pro každodenní nošení do školy nebo do školky a funkční oblečení na hory, do deště i do města pro děti od 2 do 12 let. Vyznačuje se moderními „šik“ vzory a barevnými potisky. Používá velmi kvalitní materiály, které jsou vysoce odolné i vůči praní. Jednotlivé druhy oblečení se snadno kombinují. Značka zosobňuje hru svým designem a pohyb svou kvalitou a pohodlností. Její zimní outdoorové oblečení patří mezi absolutní špičku. Dánský technologický institut otestoval zimní kolekci Minymo na voděodolnost vyšší než 10 000 mm!

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek 

Softshellové bundy Minymo jsou velmi oblíbené, a to nejen díky svému krásnému designu, ale hlavně kvůli technickým parametrům, které vaši ratolest ochrání v každém počasí. Jen namátkou pár předností: jsou 100% voděodolné (vodní sloupec 8000 mm), 100% odolné proti větru, prodyšnost je 1000 gm/m2/24 hodin, mají skvělé izolační vlastnosti, vodotěsné zipy, na konci rukávů otvor pro palec, reflexní pruhy a potisk, které zajistí, že jsou děti vidět i ve tmě.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek 

Kvalita, pestrost, originalita – a k tomu rozumná cena. To jsou hlavní přednosti švédské značky Maxomorra, kterou znají rodiče mnoha dětí po celém světě. Švédská značka se zaměřuje na produkci z vysoce kvalitní bio bavlny a je certifikována mezinárodně uznávaným standardem GOTS.

A bonus navíc: Bio bavlna, z níž jsou oděvy ušity, se pěstuje zcela bez použití umělých chemických pesticidů, hnojiv a herbicidů, při výrobě oblečení z bio bavlny se nepoužívají toxické chemikálie (běžné například při barvení). Je proto velmi vhodná pro bezprostřední styk s pokožkou. Na dotek je měkčí než běžná bavlna, navíc je díky použitému způsobu zpracování prodyšnější. Oblečení z bio bavlny tak může nosit i většina alergiků.

Chcete pro svého potomka pohodlné, originální a přitom nepředražené oblečení? Pokud ano, navštivte kamennou prodejnu nebo e-shop. Najdete zde bohatý výběr oblečení pro děti všech věkových kategorií. Nudu z obchodních domů koupíte kdekoli, veselost a hravost pouze u CoolKid.

Kde oblečení zakoupíte:

Cool Kid, Branická 514/140, Praha 4 nebo na www.coolkid.cz.