Maminka.czŠkolák

Hurá na prázdniny: Zábavná akce na oslavu konce školního roku

redakce 27.  6.  2012
Hurá na prázdniny: Zábavná akce na oslavu konce školního roku
Závěr školního roku se blíží a všechny děti si rozhodně zaslouží poděkování za jejich celoroční práci na co nejlepším vysvědčení. Při této příležitosti bude ve Vysočanech na tento pátek 29. června od 14 hodin připraven pestrý program plný her s výmluvným názvem Hurá na prázdniny, který pobaví jak děti, tak jejich rodiče.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Páteční odpoledne v Galerii Harfa bude plné zábavy. Užijí si ho děti, které milují nepřemožitelné vládce přírody Gormity a také roztomilé Filly koníky, kteří budou hlavními aktéry řady veselých her. Pro fanoušky Gormitů je navíc připraveno čtení z knihy Gormiti a zájemci mohou na místě získat unikátní gormití razítko přímo do své vlastní knihy.

Dalšími lákadly jsou kreativní dílničky, malování na obličej, zábavné focení a také stálice dětské zábavy - skákací hrad. Děti i dospělí si mohou také protáhnout tělo na in-line bruslích, které budou na místě k zapůjčení. Bruslit mohou přímo na střeše obchodního centra.

V průběhu programu může na malé oslavence přijít hlad, což vyřeší speciální dětské menu s překvapením.

Témata: Děti, Školák, Dovolená s dětmi, Kam s dětmi, Maminka cestuje, Prázdniny, Páteční odpoledne, Rok, Dětské menu, Zábavná akce, Harfa, Školní rok, Žába, Akce