Maminka.czSlavné páry

Hvězdný pár Justin a Hailey Bieber: Dítě na cestě? Jasno má ohledně potomků jen jeden z páru...

Dita Mrázková 12.  4.  2023
Oba jsou mladí, krásní a úspěšní, ve svých kariérách dosáhli vrcholu. Svůj dlouholetý vztah chtějí posunout dál, jenže každý to vidí jinýma očima. Kdo z nich touží po velké rodině a dítě by měl nejradši už zítra? A kdo naopak hledá tisíc a jeden důvod, jak to oddálit?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Úspěšný popový zpěvák a modelka se vzali po třech letech randění na podzim roku 2018. Přestože to spousta Justinových fanynek obrečela, miminko by svému idolu přála nejedna z nich. Když čerstvý manželský pár ohlásil, že děti přijdou na řadu v ten správný čas, nikoho by nenapadlo, jak se budou názory na početí u každého z nich měnit jako aprílové počasí.

VIDEO: TYTO CELEBRITY POJÍ PŘÍBUZENSKÝ VZTAH

Zdroj z jejich okolí pro US Magazine tehdy prohlásil: "Všichni jsme si mysleli, že se jim to podaří. Justin vždycky kladl rodinu na první místo a zřejmě v tom bude pokračovat, až se jednou stane otcem. Hailey ale ví, jak důležitá je pro něj jeho kariéra. Hailey miluje, když vidí Justina šťastného. On ji zase velmi podporuje v její modelingové a televizní kariéře a nechtěl by na ni tlačit, aby se usadila, dokud na to nebude připravená, i když on chce mít hodně dětí."

Co všechno na adresu mateřství a založení rodiny řekl sám Justin a co Hailey? Shodují se vůbec v tom nejzásadnějším? Časová osa jejich vyjádření hovoří za vše...

Klepněte pro větší obrázek

Listopad 2018
"Miluji děti a nemůžu se dočkat, až budu mít vlastní. Řekla bych, že teď už je to blíž realitě," nechala se slyšet Hailey v rozhovoru pro Vogue Arabia. 

Listopad 2019
V narozeninovém příspěvku na Instagramu Justin své ženě napsal: "Příští sezona: Mimino."

Srpen 2020
Hailey vyvrátila spekulace, že by si se svým mužem během karantény uprostřed covidové pandemie "udělali dítě".

Prosinec 2020
"Hailey má ještě pár věcí, kterých chce jako žena dosáhnout. Myslím, že na to ještě není připravená, a to je v pořádku. Jednou budu mít tolik dětí, kolik jich bude ochotná porodit," řekl zpěvák moderátorce Ellen DeGeneres v její talk show.

Červenec 2021
Hailey prostřednictvím svého Instagramu znovu vyvrátila zvěsti o těhotenství poté, co se začalo po akci Met Gala v New Yorku šuškat, že by mohla být těhotná.

Klepněte pro větší obrázek

Říjen 2021
V dokumentárním filmu Justin Bieber: Vítěz American Music Award zpěvák řekl, že se chce v tomto roce začít pokoušet o dítě.

Prosinec 2021
Hailey se svěřila těhotné kamarádce, modelce Rosie Huntington-Whiteley: "O tom, jak být mámou, toho vím doslova nula, ale jednou chci mít děti."

Leden 2022
Pro WSJ. Magazine Hailey řekla, že rozhodně neplánuje mít do roka děti, jak si mnozí (včetně jejího muže) myslí. "Když se vdáte, stane se u žen taková věc. Všichni předpokládají, že je to podle mustru: nejdřív láska, pak svatba a pak dítě. No a co všechny ty věci, kterých chci dosáhnout ve svém podnikání? Myslím, že jsem měla v hlavě zakořeněné, že budu chtít děti co nejdřív, že chci být mladá matka. Ale vždyť to jsem i v pětadvaceti, ne?"

Srpen 2022
"Justin je můj nejlepší přítel, ale i tak to stojí hodně práce, aby to fungovalo. Vím, že až přijdou na řadu děti, bude to úplně jiné...," svěřila se Hailey magazínu Harper's Bazaar.

Klepněte pro větší obrázek

A tak se Justin musí prozatím spokojit se svou malou neteří. Jeho žena to evidentně vidí a cítí trochu jinak. Na šťastnou novinku si budou muset zpěvákovy fanynky asi ještě nějaký ten pátek počkat...

Témata: Láska a vztahy, Rodina, Životy slavných, Rodina a vztahy, Instagram, Chování a vztahy, Slavné páry, Celebrity, Kariéra, Sociální sítě, Děti slavných, Krása a styl, Početí, Hollywood, idol, ikona, modelka, zpěvák, Justin Bieber, Hailey Bieber, New York, Rosi, Justin, Pár, Hailey