Maminka.czČasopis Maminka

Hýbou sociální sítě mateřským vesmírem? Dozvíte se v novém vydání časopisu Maminka

redakce 19.  5.  2022
Červnové vydání časopisu Maminka je právě na stáncích. A celé jsme ho zasvětili Insta matkám. Jaké jsou inspirativní profily, které se vyplatí sledovat? Kdo se s vámi podělí o skvělé recepty pro děti i dospělé? To vše a mnohem víc se dozvíte v aktuálním čísle. Navíc s velkým rozhovorem se zpěvačkou Martinou Pártlovou.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Zpěvačka a jedna z členek komediálního tria 3v1 se stala mámou po čtyřicítce. Žádnou přehnanou úzkost a strach o dceru Stellu coby "starší" matka ale necítí. Navíc k tomu má úžasného chlapa. Prý toho nejlepšího! Čím se Martina Pártlová liší coby máma od svých kolegyň a kamarádek Veroniky Arichtevy a Nikol Leitgeb? Jak se holky seznámily? A jaká je Martina máma? To vše se dočtete v exkluzivním rozhovoru.

Video: Martina Pártlová pro časopis Maminka: nejsem režimová máma

Fenomén influencerek ovládl sociální sítě. A instagramové matky, to už je terminus technicus! Vybrali jsme pro vás 9  instagramových profilů, které vám s mateřstvím a přilehlým vesmírem vždy zaručeně poradí. Co nám o sobě řekli Dominika Šťovíčková alias Mama Domisha, Michal a David z profilu Dva tátové nebo třeba lékařka Michaela Knězková, která stojí za profilem MK Life?

S projektem Maminka v porodnici jsme navštívili porodnici v Mělníku. Ta je vyhledávána hlavně díky vstřícnému personálu, modernímu vybavení a nadstandardním službám, které nabízí. Jak zde probíhá porod od chvíle, kdy rodičku přijmou, až po moment, kdy je přesunuta na oddělení šestinedělí? Jak se staví k tzv. bondingu? Dozvíte se v obsáhlé reportáži na straně 80. 

A to nejlepší nakonec! Novou Maminku můžete už číst i v pohodlí domova bez cesty do trafiky. Když se k nám připojíte a zaregistrujete se, máte možnost dostat se jako první k článkům v sekci Premium, tedy těm nejnovějším. Na webu články najdete pod žlutou ikonkou a předplatné Premium Plus získáte zde.

Co vám Premium přináší?

  •     To nejlepší z tištěného časopisu Maminka.
  •     Obsah dříve než v tisku.
  •     Články o těhotenství, porodu i péči o dítě.
  •     Podcasty i poradnu s experty.
  •     Příběhy slavných maminek.
  •     Tipy na kulturní i cestovatelské zážitky pro celou rodinu.                                                       
Témata: Těhotenství, Porod, Slavní rodiče, Časopis Maminka, Rozhovor, Rodičovství, Instagram, Matka, Sociální sítě, Nikol Leitgeb, Dominika Šťovíčková, Martina Pártlová, Veronika Arichteva, 3v1, Vesmír, Mater, Profil, Mělník, Vydání, Nové vydání, Tip, Maminka, David, Premium Plus, Časopis