Maminka.czKam s dětmi

I s kočárkem můžete na bezva výlet

redakce 21.  7.  2014
Cestovat s malým dítětem v kočárku není zrovna jednoduché, ale není to nereálné. Nechte se inspirovat našimi tipy na bezbariérové turistické trasy.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Bezbariérové turistické trasy jsou určeny osobám se sníženou možností pohybu, zejména vozíčkáře, ale i pro rodiny s dětmi v kočárku, tedy i pro vás. Tipy na možné výlety s kočárkem najdete v novém čísle časopisu Maminka, který je v prodeji již ode dneška.

V časopisu najdete také tipy, jak si užít prázdniny s již odrostlejšími dětmi. Baví vás skládání puzzle? To nesmíte chybět v Miroslavi, kde až do konce září 2014 probíhá výstava této zábavné hry pro celou rodinu. Pokud máte doma malého zahradníka, určitě se mu zalíbí v Botanicusu v Ostré u Lysé nad Labem. Další tipy na prázdninové akce najdete také v novém čísle časopisu.

Kristýna Janáčkovou si určitě pamatujete z oblíbeného seriálu Ordinace v Růžové zahradě. Nedávno se jí narodil synek Frederik Luis. Jak zvládá novou roli maminky, čeho se musela vzdát a čeho se nehodlá vzdát za žádnou cenu, o tom všem je rozhovor Z titulní strany.

Tentokrát si přijdou na své i tatínkové. Najdou v časopise tipy, jak zabavit děti, když s nimi mají trávit volný čas v přírodě.

Nové číslo časopisu Maminka je k dostání na stáncích už nyní.

Témata: Kam s dětmi, Maminka cestuje, Vozíčkář, Číslo časopisu, Muž, Výlet, Luis, Frederik, Botanicus, Zahradník, Kočár, Nové číslo