Maminka.czKočárek

Ideální kočárek pro snadné přesuny v uspěchaném městském prostředí

Reklama 11.  7.  2022
S novým kočárkem Thule Shine vás nezastaví žádný terén v rušném velkoměstě. Navíc si díky prémiovým funkcím užijete s dítětem bezpečnou jízdu bez kompromisů.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kočárek je lehký, kompaktní a snadno ovladatelný. Jednoduše s ním dokážete manévrovat v jakémkoli městském terénu. Kromě toho je komfortní nejen pro děti, ale i pro rodiče. Dá se totiž vézt i složit pouze jednou rukou během několika sekund.

Klepněte pro větší obrázek

Od novorozence až po batole

Všestranné příslušenství kočárku Thule Shine umožňuje, aby rostl spolu s vaším dítětem. Novorozenci se bude líbit v hlubokém kočárku, v ten ho snadno proměníte připevněním korbičky. Korbičku však můžete nahradit také novorozeneckým hnízdečkem nebo vložkou. Jakmile dítě povyroste, sundejte toto příslušenství a dítě posaďte na oboustranně polohovatelné sedátko.

Klepněte pro větší obrázek

Praktické úložné prostory

Kočárek pojme více, než sám váží. Jeho úložný košík má nosnost až 10 kg. Všechny nepostradatelné věci tak můžete mít neustále s sebou. Úložný prostor oceníte i ve chvílích, kdy budete balit věci na výlet nebo půjdete z nákupu.

Klepněte pro větší obrázek

Šetří místo

Pokud bydlíte v bytě, určitě oceníte skladnost kočárku. Díky samostatně stojící konstrukci ho efektivně uskladníte a nebude vám nikde překážet.

Témata: Kočárek, Reklama, Prezentace klienta, Kočárky na Heureka.cz