Maminka.czBatole

Inspirace pro dětské pokojíčky: Originální malby na zeď!

redakce 8.  3.  2012
Preferujete bílé zdi? Bílá barva má jistě svou eleganci a nadčasovost, ale možná byste se divili, co dokáže vykouzlit pár barev. Ať už zvolíte jednoduché geometrické vzory nebo se pustíte do odvážnějších kousků, pamatujte, že dekor by měl ladit se zbytkem vybavení.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]



< první="" díl="">

Kdo nevládne štětcem, může si pomoci šablonami, pomocí kterých se obrázek snadno na zeď přenese. A pokus i přecejen netroufáte, poproste někoho výtvarně nadaného z vašeho okolí, či si rovnou přizvěte na pomoc odborníka.



Několik následujících fotografií ukazuje, co všechno dokáže malba či tapeta na zdi. V tomto případě stačilo domalovat pár větví houpajících se ve větru a svěží závan do vašeho domova je na světě.

Pokud máte pro strach uděláno a nebojíte vystavit bílou zeď vstříc dětem vyzbrojenými štetci a pastelkami, můžete se těšit na zcela originální výsledek. Kromě toho si užijete spoustu legrace.

Nejen v éře prvních ruských astronautů frčela mezi mládeží mezigalaktická nálada.

Poněkud náročnější výmalbu přenechte raději odborníkovi. Investice se rozhodně vyplatí – podmořský svět na dosah ruky ocení každý malý dobrodruh.

To nejlepší nakonec. Tvůrci tropického království se zde opravdu vyřádili.

Témata: Děti, Předškolák, Rodina, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, inspirace, Šablona, ORIGINAL, Malý dobrodruh, Astronaut, Originál, Podmořský svět, Ori, Rusky, Pokoj

Video