Maminka.czSlavní rodiče

Krásná moderátorka Televizních novin Iveta Vítová je podruhé těhotná

redakce 2.  3.  2021
Krásná a sympatická moderátorka Iveta Vítová včera na svém Instagramu prozradila tajemství, které střežila několik měsíců. Vyfotila se v růžových šatech s už krásně viditelným těhotenským bříškem. Ze sedmileté dcery Anetky se tak za pár měsíců stane velká ségra.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Iveta Vítová, dříve Lutovská, se v roce 2009 stala Českou Miss. Teď si ji diváci oblíbili hlavně jako moderátorku Televizních novin na Nově. Sama za sebe ale říká, že je především hrdá máma. Zanedlouho už dvojnásobná. Druhé těhotenství tajila celých 5 měsíců, přesto věrní fanoušci měli už dříve tušení, že by tomu tak mohlo být. 

"Kdo si 'to' myslel, myslel si správně – bude nás o jednoho víc. A už se na to moc těšíme," napsala na svém Instagramu Iveta. Vzápětí se pod příspěvkem strhla vlna gratulací nejen od sledujících, ale také kolegů a známých. "Moc moc gratuluju, Ivet! Krásná zpráva," napsala například moderátorka Zorka Hejdová, která je sama v radostném očekávání. 

Podívejte se na video, co všechno musí lékař stihnout za svoji směnu v porodnici.

Iveta Vítová: „Uplatňuji metodu cukru a biče, která podle mě funguje“
Témata: Těhotenství, Slavní rodiče, Časopis Maminka, Slavné maminky, Instagram, Moderátorka, Moderátor, Mód, Bříško, Pár měsíců, Vít, Lutovská, Česká Miss, Ségra, Sedmiletá dcera, Krásná, Nova, Televizní noviny, Iveta Vítová, Zorka, Šaty, Zorka Hejdová

Video