Maminka.czJen pro maminku

Já TO umím nejlépe! Aneb chvála autoerotice

Martina Machová 21.  12.  2013
Já TO umím nejlépe! Aneb chvála autoerotice
Pro většinu dam nebývá prvním sexuálním partnerem Franta ze střední, nebo Pepa z dovolené, ale osoba, na kterou koukají každé ráno do zrcadla. Tato úžasná dáma nás zná nejlépe, naprosto přesně ví, jak na nás a prakticky vždy bývá úspěšná…

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Současná evropská populace je v oblasti sexu velmi otevřená (někdy i ke své škodě). Naštěstí už dávno nepatříme k částem světa, kde se autoerotika tvrdě trestá a pouhá myšlenka na ní je považovaná za ohavný hřích. Autoerotika nám v období nezkušeného mládí pomáhá poznávat své tělo, jeho možnosti, i to, jak může být sex s budoucím partnerem příjemný.

Bez něj to nemá „šmrnc“

Není vůbec neobvyklé, natož vzácné, že si sama umíte orgasmus vykouzlit dřív, než jej přiláká váš partner. Zkrátka své tělo znáte o něco déle, než on, tak proč se takové skutečnosti divit. Nicméně pokud vám to ve vztahu klape po všech stránkách, „síly“ se rychle vyrovnají. Pro váš protějšek totiž pracuje láska, touha, milióny přeskakujících jisker a zástupy splašených motýlů v břiše (a samozřejmě i určitý tělesný orgán, který vy sama zkrátka nevlastníte). To vše umocňuje milostné napětí a zvyšuje intenzitu prožitku. Jenže občas se síly nevyrovnají, natož aby měl váš milý „navrch“.

Sice to umím lépe, ale nevadí mi to

I přesto, že si sama sobě dokážete „naordinovat“ orgasmus během pár minut, zatímco on k tomu potřebuje minut desítky (a ne vždy se mu to povede), stejně vašim „veleúspěšným misím“ chybí ten správný náboj, šmrnc a říz. Bez „miláčka“ to prostě není ono. I úspěšně příjemná autoerotika zkrátka postrádá ony kudrlinky okolo, po kterých ženy touží. Jimiž při sexu sytí nejen potřeby fyzické, ale „krmí“ i svou duši. Z tohoto pohledu je tedy naprosto zbytečné se jakkoliv trápit, že jako výrobkyně vlastních orgasmů jste o něco zručnější, než partner. Ostatně nic vám nebrání v tom, vzít ho do učení, a pokud ani to nepomůže, tak co?

„Miláčku, já tě to naučím!“

No, možná jsou v intimní oblasti situace, kdy si můžete s partnerem zahrát na učitelku a snaživého žáčka, ale jistě ne v duchu: „Hele Frantíku, není už na čase, abys se sebou něco dělal? Víš co, já tě to naučím!“.

Milé dámy, vždyť už po staletí víme, že v takových případech musí být postup naprosto opačný: „Františku, aaach, to je úžasné a tohle ještě úžasnější. Počkej a ještě ti ukážu něco…“.

Nejde o to s partnerem manipulovat, jde o to být taktní, neurazit ho, nesrazit jeho sebevědomí, neboť nesebevědomý a ponížený muž je v loži dobrý akorát k tomu, aby vám ohřál peřinu.

Témata: Láska a vztahy, Jen pro maminku, auto, Budoucí partner, Frantík, NEJ, Šmrnc, Tělesný orgán, Chvála, Evropská populace