Maminka.czTěhotenství

Jak dostat pleť po létě do pohody?

Reklama 12.  9.  2016
Léto je sice krásné z hlediska odpočinku, dovolených a sluníčka, ovšem co se týče pleti, dá nám pořádně zabrat. Působení slunce, větru, občasné působení bazénového chlóru či mořské vody. Právě proto bychom pleti měli dodat potřebnou hydrataci a aktivní látky. Jak na to?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Hydratace i po létě

Dodávat pleti hydratační aktivní látky během léta je základ, ovšem na podzim na to také nezapomínejte. Správně hydratovaná pleť je vždy poznat – nepůsobí povadle, pokožka je pevnější a rozjasněná.

Ideální volbou je Hydratační sérum s ceramidy (198 Kč), které zanechává na pleti hedvábný pocit. Je vhodné pro všechny typy pleti a věkové kategorie.

Klepněte pro větší obrázek

Zbavte se staré pokožky

Pokožka se pravidelně zbavuje svých starších vrstev a odumřelých buněk. Není od věci ji trochu pomoci. A proč? Aktivní látky z kosmetických přípravků se pak dostanou hlouběji do pleti. Vyzkoušejte Enzymatický peeling (142 Kč), který stačí nanést na pleť a nechat působit alespoň 5 minut. Po aplikaci bude pokožka neuvěřitelně jemná.

Ale pozor! Máte-li citlivější typ pokožky, dejte přednost raději klasickému Peelingu (107 Kč), kde si intenzitu zjemnění dokážete určit sami pomocí mechanické masáže.

Opálení na podzim? Žádný problém!

Pokud smutně koukáte, jak vaše opálení mizí, nevěšte hlavu. Řešením je Samoopalovací mléko RYOR (183 Kč), které se skvěle nanáší, nedělá fleky a naopak získáte krásný bronzový nádech.

Klepněte pro větší obrázek

Stačí aplikovat před spaním rovnoměrně ve 2 tenkých vrstvách a ráno uvidíte výsledek.

Nezapomínejte na pokožku těla, vyplatí se vám to.

Nejen pokožka obličeje, ale i těla se zbavuje svých horních vrstev. Proto je potřeba pokožku pravidelně promazávat. Ideální je Ultramastné tělové mléko (139 Kč).

Klepněte pro větší obrázek

A pozor, máme ještě jeden tip pro lenochy. Pokud už večer nemáte sílu aplikovat tělové mléko na celé tělo, zkuste Hydrofilní olej pro koupel a sprchu (104 Kč). Stačí pár kapek a olej vaši pokožku nejen umyje, ale i promastí. Esenciální oleje s vůní levandule a meduňky vás navíc krásně zklidní a připraví ke spánku.

Klepněte pro větší obrázek

A pokud si nejste jisti výběrem vhodných přípravků, napište nám do naší kosmetické poradny. Veškeré informace najdete na www.ryor.cz včetně seznamu partnerských prodejen po celé České republice

Klepněte pro větší obrázek
Témata: Těhotenství