Základem dobrého smažáku je bezesporu kvalitní sýr. Vybírejte ten, který má minimálně 40 % a více.
Aby se sýr neroztekl hned na pánvi, dopřejte mu 10 minut před obalováním a následným smažením v mrazáku. Bude se vám s ním lépe pracovat!
Mouka, vajíčko a strouhanka – to jsou tři nepostradatelné ingredience. Sýr vezměte do rukou a proces opakujte, aby se obalil minimálně dvakrát. Uvidíte, že se vám na pánvi nerozteče!
Prvně rozpalte pánev s olejem a až v momentě, kdy se začnou tvořit bublinky, nastává ten správný čas přidat sýr. Smažte z každé strany přibližně minutu, dokud nezezlátne. Hotový smažák nechte okapat na ubrousku a podávejte s tatarkou.
Lev Ačkoli se vám v práci i lásce díky přízni Neptuna docela daří, bojovat paradoxně začnete především sami…
Největší výběr jmen.
Dnes má svátek: Evženie, Noemi, Eugenie
Registrace
Pojďte s námi diskutovat, posílat otázky do poradny, nabízet a kupovat dětské zboží v bazárku.
Díky jednoduché registraci máte ke všemu okamžitý přístup.
Newsletter
Týdenní přehled nejdůležitějších zpráv do vaší e-mailové schránky.
Souhlasím se zasíláním obchodních sdělení (více informací).
Předplatné