Maminka.czRodina

Jak nakupovat na internetu levněji a bez rizika

Reklama 9.  8.  2019
Zná to jistě každá z nás – potřebujete koupit drahý kočárek nebo pěkný dárek k narozeninám, ale mateřská přijde až v druhé půlce měsíce. Naštěstí existuje způsob, jak tento problém vyřešit. Vyzkoušejte odloženou platbu – nakoupíte online levněji, bez rizika a zaplatíte až za 14 nebo dokonce i 30 dní.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Zvládnout pokrýt všechny výdaje není jednoduché

Mateřská dovolená je nádherné období, které si užíváme společně s miminkem, na druhou stranu je potřeba si přiznat, že v otázce financí nepatří k nejjednodušším. Najednou máte mnohem nižší příjem, ale zároveň potřebujete pokrýt výdaje navíc. A dětské potřeby nejsou nejlevnější – kvalitní kočárek, bezpečná autosedačka, dětská postýlka – to všechno vám z rodinného rozpočtu ukrojí tisíce korun.

Někdy se bohužel dostanete do situace, že nový kousek vybavení pro miminko musíte koupit okamžitě, ale mateřská se bude vyplácet až za několik dní. Přesně v těchto chvílích uvítáte odloženou platbu MALL Pay. Nemusíte si tak nikde půjčovat nebo shánět peníze od rodiny či známých. Platební metoda MALL Pay je zcela zdarma.

Nakupte teď, zaplaťte později

Využití služby je úplně jednoduché – stačí vybrat MALL Pay jako způsob platby v jednom ze zapojených e-shopů, např. MALL.cz, Vivantis.cz nebo Prozdravi.cz, a nakoupíte vše od dětského zboží až po granule pro vašeho psího miláčka. Na rozdíl od platby dobírkou nedáte za MALL Pay ani korunu navíc. V pohodlí domova si objednané zboží prohlédnete a vyzkoušíte.

Ušetřete si stres a nervy

Mnoho maminek se nakupování na internetu vyhýbá, protože mají strach, že z e-shopu nedorazí správné zboží, něco se cestou rozbije nebo nebude sedět velikost. Máte nárok zboží vrátit, ale než se dočkáte poslání peněz zpět na účet, může se to pěkně protáhnout. A obejít se několik dnů nebo dokonce týdnů bez částky za vrácené zboží si na mateřské dovolené samozřejmě nemůžete dovolit.

Díky odložené platbě se tomuto riziku vyhnete. Ihned po objednání obdržíte vybrané zboží, ale zaplatíte až za 14 dnů – máte tedy spoustu času všechno si pořádně prohlédnout, osahat a vyzkoušet, a to co se vám nebude líbit, můžete zdarma vrátit. Navíc členové klubu Pro děti na MALL.cz mají dokonce 30 dní na zaplacení za všechny nákupy z MALL.cz

Když je potřeba udělat velký nákup

Limit pro odloženou platbu u MALL Pay je na první nákup maximálně 2 000 Kč a následně se limit zvyšuje jak platíte za objednávky až na 15 tisíc korun. Při koupi drahého vybavení pro miminko, jako je například kočárek nebo nábytek do dětského pokojíčku, se může stát, že vám limit nebude stačit. V tu chvíli vás možná napadne vzít si úvěr. Pozor, ať nenaletíte na nevýhodné podmínky. Vždy raději využijte kalkulačku půjček, která vám pomůže zorientovat se v nabídce úvěrů podle vašich požadavků.

Témata: Rodina