Maminka.czPrezentace klienta

Jak pořídit svému dítěti vše, co potřebuje a ještě ušetřit

Reklama 2.  11.  2022
Už nemusíte čekat na sezónní výprodej. Jak nakoupit vše, co vaše dítě potřebuje nebo chce kdykoli během roku? Pomohou vám slevové kódy. Kde najít funkční slevové kupóny a promo kódy je také obsahem tohoto článku.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Co si budeme povídat – naše malé ratolesti stojí spoustu peněz. Rostou jako z vody, neustále jim je něco malé. Zimní boty z loňska už prostě neobléknou. Ani tu krásnou bundičku, která se vám loni tak moc líbila a nebyla zrovna levná. Co s tím?

Ať už chcete své děti stylově obléknout, ale neplatit za zboží maximální cenu, nebo prostě potřebujete nové větší sezónní oblečení a neustále bojujete s penězi, budou se vám jistě hodit slevové kupóny a slevové kódy do nejrůznějších internetových obchodů.

Slevové kódy jsou alfanumerické znaky, které internetové obchody nabízejí stávajícím ale i nově příchozím zákazníkům, aby je podpořily v nákupu na svých prodejních webech. Často jsou spojeny s propagační marketingovou strategií. Většinou jsou promo kódy tvořeny kombinací písmen a čísel a svým obsahem vyjadřují danou marketingovou kampaň. Tou může být třeba sleva na vánoční dárky, novoroční výprodej nebo nejrůznější výprodejové dny, včetně již i na českém trhu oblíbeného klasického amerického dne slev zvaného Black Friday.

Sleva může být buď konkrétní částka v korunách, nejčastěji je však procentuální. Získat můžete slevu na určité kusy objednávky či na celý nákup. Dále můžete získat dopravu zdarma, dárkové balení nebo dárek k objednávce. Anebo kombinaci uvedeného. Nejčastěji slevu na zboží a dopravu zdarma. Jednotlivé obchody tím dávají svým zákazníkům další důvod, proč nakoupit jejich zboží. Když obchod vydává propagační kódy, poskytuje zákazníkům pobídku k nákupu, což je výhodné jak pro zákazníka, tak pro firmu. Takže je to win win situace. Zákazníci získají produkty, které chtějí, za nižší cenu a obchod generuje příjmy.

Kde slevové a promo kódy nalézt? V dnešní internetové době je již nemusíte vystřihovat z novin nebo fotit z účtenky, jsou tu pro vás slevové portály a jejich akce na internetu. Nabízejí řadu známých i méně známých obchodů. Stačí si vybrat oblast nebo zboží, které zrovna máte v hledáčku vašich potřeb. Slevový kód jednoduše zkopírujete a vložíte na stránkách prodejce při výstupu z košíku do kolonky nazvané nejčastěji „Slevový kód“. Většina portálů však vám dává možnost přímo kliknout na webové stránky obchodníka a sleva se tak započte sama.

Za předpokladu, že splníte podmínky pro získání dané slevy, dárku navíc nebo dopravy zdarma. Proto je dobré si podmínky využití promo kódu přečíst. Nemusíte se však bát, že daný slevový kód není platný. Kvalitní slevové portály jako třeba Kuponovnik.sk hlídají platnost kupónů za vás. Neaktuální slevové kupóny jsou z webu pravidelně odstraňovány. Nejlepší na tom všem je, že na těchto portálech získáte slevové kódy úplně zdarma, a to v pohodlí vašeho domova.

Nemusíte svému dítěti zrovna kupovat nové oblečení nebo boty do školy či školky, můžete mu vytvořit třeba i nový pokojíček a použít Sconto slevový kod či Baumax slevové kupóny nebo jen koupit novou postýlku a nové povlečení s jejich oblíbeným pohádkovým hrdinou.

Slevové kódy jsou tu pro vás. Díky nim nemusíte čekat na sezónní výprodej a už vůbec ne na ten povánoční.

Témata: Prezentace klienta, Reklama, Jak ušetřit