Jak se rodí v Pardubicích

??? 31. 10. 2009 22:58
Tento chvalozpěv na Pardubickou porodnici je fakt fikce. První dceru jsem rodila v lednu 07. O půlnoci jsme přijeli do porodnice v Pcích. Mě vzali na příjem a manžela vyprovodili za hlavní dveře. Hodinu jsem byla na monitoru-vleže, nikdo mi nedal ani napít, nejsem žádná cíťa, ale přítomnost manžela bych uvítala. Manžel na chodbě byl nervozní, neměl si ani kam dojít na záchod, musel dolů do přízemí na ambulanci. Po monitoru, kdy už tedy za mnou milostivě pustiliy manžela, nás na zmiňovaný předporodní pokojík sestry vůbec nepustily, žádné soukromí, mám prý chodit po chodbě, tam lítala uklízečka s mopem a komentovala moje hekání. Pak klystýr, sprcha, záchod a pak teprve na sál. No hrůza!!! Takže tyhle výmysly o tom, že mají 4 předporodní pokojíčky ve kterých budete jako v bavlnce s manželem až do konce mě fakt štvou!!!
efulina 27. 11. 2009 17:14
až tet mi vlastně došlo jak se tam hrozně chovají,ono asi zaleží jak je jim kdo sympaticky a kdo ne!!na me nmoc mily nebily a na paní vedle jo,bylo to strašný,doktoři super,ale sestry na nic,fakt hruza,nikdo mi nic nerekl,14h na sále v bolestech a pka.......hadejte císař!fakt super :-X
??? 8. 1. 2010 15:16
Pardubická porodnice možná poskytuje komplexní odbornou a specializovanou péči, ale slušné chování lékařek a porodních asistentek k rodičkám tam trochu pokulhává.
Pavla_L 11. 2. 2010 16:07
s článkem, pardubickou porodnici mohu jen chválit, na sále byli všichni velmi příjemní (vzhledem ke komplikacím jsem tam pobyla dva dny, takže jsem přišla do kontaktu s několika směnami doktorů a sestřiček), všichni mi moc pomáhali, sestřičky byli hodné a pan doktor profesionál a šikovný. Díky moc všem za to, že jsem já i syn v pořádku.Rodila jsem v listopadu 09.
??? 10. 5. 2010 09:45
Celý článek je napsaný jako reklama pro Pardubickou porodnici. Ale některé informace jsou lživé. Co se jedná o vybavení a prostředí musím souhlasit s článkem, perfektní, ale bouhužel se nedá používat. Abychom se před porodem s manželkou seznámili s prostředím, domluvili jsme si návštěvu. Pocit - vše bude dobré, líbilo se nám to. Skutečnost byla však jiná. Hned po příjedu odvedli manželku za dvěře a mě nechali bez povšimnutí stát na chodbě před porodnicí něco kolem 1,5hod. a nikdo si mě nevšímal. Manželku tam nechali uvnitř v bolestech chodit po chodbě nebo v umyvárce, v bolestech ji nechali vyplnit formuláře, které jí byli úplně jedno. Žádný větší náznak pomoci, žádné masáže na bolest zad, žádný cvičící balón, sprcha,...apod. Pak mě tedy konečně pustili a manželka měla už velké bolesti, ani sprchu sama nezvládla. Opět žádná pomoc - aspoň jsem tam byl konečně já. Z chodby a umyvárky jsme se na sál dostali až hodinu před porodem, hned na lůžko a vyšetření, pak zase půl hodiny nic. To co vypadalo podle slibů dobře, bylo pryč. Co jsem tam nevyběhal nebo nezeptal se tak nebylo. Na porodním sále jsem potkal dvě sestry, které se o nás starali. Chování jedna perfektrní a druhá hrůza. Péče od doktorky byla perfektní, vše vysvětlila a komunikovala s námi po celou dobu - profesionál. Ještě, že jsme měli porod po 3hodinách od příjezdu. Nedokážu si představit zažít tam porod trvající třeba 8hod. nebo i déle. Pro informaci: rodili jsme podruhé a v červnu 2008.
Stelmaria 10. 9. 2010 09:17
Pro všechny, kdo si přečtou tento článek, NEVĚŘTE ANI SLOVO! Pardubická nemocnice obecně nemá dobrou pověst a gynekologické a porodnické oddělení snad nejhorší. Nevěřila jsem, ale je to pravda. Sama jsem tam byla na gynekologické vyšetření a zacházeli se mnou jak s kusem hadru. Potom tam rodila moje kamarádka, málem ji nechali vykrvácet na porodním sále, protože ji špatně zašili a jejich "náprava" ji stála mnoho bolesti. V dokumentaci o pochybení lékaře ani slovo. Přístup personálu otřesný. Zkrátka hnus. Ne všechny mámy zažili to samé, ale rozhodně to není tak růžové, jak se tady píše.
6