Maminka.czChování a vztahy

Jak si udržet muže? Zásady, na které máme tendenci zapomínat

LH 13.  1.  2014
Jak si udržet muže? Zásady, na které máme tendenci zapomínat
Najít si partnera, se kterým byste souzněla, není snadné. Možná ještě větším oříškem ale může být, jak si toho svého vysněného muže udržet.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Na začátku vztahu jde vše skoro samo. Zamilovanost vám oběma propůjčí schopnost tolerance, porozumění a pochopení pro menší partnerské prohřešky. Těch ostatně ani není mnoho. Květiny, pozvání na večeři a všudypřítomná galantost vás příjemně rozmazlují. Ani se nemusíte moc snažit, abyste zase „na oplátku“ vy uvařila jeho oblíbené jídlo, nastrojila se do krásných šatů, pod kterými skryjete lákavé spodní prádlo. A když se stane, že se zapomene na pivu s kamarády, ještě s úsměvem na rtech odvětíte, že přece o nic nejde…

Dříve nebo později však každému začnou růžové brýle sklouzávat z nosu a nezastřený pohled najednou ukazuje protějšek v novém světle. Ruku v ruce tomu jde zpohodlnění a úbytek vzájemné péče, který může mít za následek první menší trhlinky ve vztahu.

Naštěstí existují šikovné triky, které vám pomohou vypadat v očích svého milovaného stále jako ta nejlepší karta v balíčku.

Témata: Chování a vztahy, Muž, Oblíbené jídlo, Protějšek, Jak