Maminka.czTipy na výlet

Jak si užít léto v Čechách a přitom ušetřit: Nejlepší tipy na dobrodružství pro celou rodinu!

Dita Mrázková 27.  6.  2022
Prázdniny jsou tu a po dvou letech restrikcí si je chtějí užít naplno rodiče i děti. Jenže rostoucí ceny jsou všudypřítomné, a tak není překvapením, že spousta rodin plánuje trávit letošní léto v Čechách. Proč ne? Naše rady a tipy, kam vyrazit a jak ušetřit, stojí rozhodně za to!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

1. S letní jízdenkou po celém Česku

Klepněte pro větší obrázek

Projeďte Čechy skrz naskrz s Českými dráhami díky Jízdence na léto. Od 1. července do 31. srpna máte možnost se speciální letní jízdenkou procestovat vlakem celou zemi. Pokud plánujete prázdninové výlety s batohem na zádech nebo se budete potřebovat dopravit do kempu pod stan, je to ideální způsob dopravy. Jízdenka se bude hodit i vodákům či návštěvníkům nejrůznějších letních festivalů, ale i milovníkům hradů a zámků, pro které je vlak v létě nepostradatelným dopravním prostředkem. S Jízdenkou na léto nemusíte plánovat ani spěchat, platit vám bude neomezeně ve všech vlacích, a vy si tak užijete léto a ušetříte zároveň.

VIDEO: Jak se cestovalo před rokem 1989? 

Léto s dětmi

Hledáte inspiraci, co podniknout a kam vyrazit s dětmi  o prázdninách? Kde si užijete sport, zábavu a dobrodružství? Přinášíme spoustu inspirativních nápadů, praktických tipů a rad. Dozvíte se, kde najdete nejkrásnější místa na výlety, rodinné cyklo a pěší turistické stezky, kam se vydat za kulturou, kde objevíte zajímavá místa. Nechybí ani praktické tipy a důležité informace, týkající se dovolené a cestování, které potřebujete vědět.

Témata: Rodina, Dovolená s dětmi, Kam s dětmi, Zajímavosti, Tipy na výlet, Cestování, Peníze, Finance, Prázdniny, léto, Za zábavou, Maminka cestuje, příroda, Léto s dětmi, Pláž, Výlety, Cestujeme, Koupání, aquapark, Volný čas, zámek, Ústí nad Labem, divadlo, Multisport, Zoo