Maminka.czGalerie

Dříve normální, dnes nemyslitelné! Podívejte se na retro snímky, jak se bavily děti v minulosti

redakce 16.  3.  2024
Moderní doba chtě nechtě táhne děti k mobilům a tabletům. Vlastně si většina z nás asi neumí představit, jaké by to dnes bez elektroniky bylo. Podívejte se do galerie na to, co bylo běžné dřív. Třeba pro inspiraci k tomu, aby si děti zase o kus víc hrály. Jedno je totiž jisté: pořád to umí!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Děti si dnes často nedovedou představit, jak asi vypadalo naše dětství, když jsme neměli ani internet, ani chytré mobily. A co teprve prarodiče, pro které byla kdysi novinkou i televize?

"A co jste tedy dělali?" ptají se občas a diví se, že jsme třeba byli hodiny venku – i když pravdou je, že to si neumí představit ani spousta dnešních rodičů. Podívejte se, jak to vypadalo v době, kdy děti nemohly zahánět nudu pouštěním si vtipných videí z YouTube.

VIDEO: RETRO kočárky, které vás překvapí

 
Témata: Děti, Galerie, Hry pro děti, Retro, inspirace, Tablet, Strom, Internet, Elektronika, Moderní doba, Mobil, Covid, Smartphone, Fotka, Dnešní dítě, Fakta, Telefon, Chodník, YouTube, Pohled, Chytrý mobil, Počítač, Kus, Minulost, Normál, Tablety na Heureka.cz