Maminka.czPleny

Jak správně přebalit miminko? A je nutný přebalovací pult?

Vanda Stöckbauerová 2.  4.  2017
Není to žádná věda. I když zpočátku budete trochu neobratná, stačí pár opakování a správnou techniku zvládnete levou zadní.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jednorázové plenky mají svá pro i proti

V současné době většina maminek používá plenky jednorázové. Jejich hlavní výhodou jsou snadná manipulace a úspora času, nevýhodou pak vyšší cena a dopad na životní prostředí.

Možná i z tohoto důvodu vzrůstá popularita klasických látkových plen. Věčné téma, která varianta je lepší, by vydalo na samostatný článek. Ať už se rozhodnete jakkoli, dbejte především na zdraví a pohodu miminka (i tu vaši).

Jak podpořit vývoj miminka? Tipy co dělat a čemu se vyhnout + soutěž

O svou zkušenost se podělila paní Olga (33): „Nejsem žádná odpůrkyně jednorázových plen, ale musím uznat, že látkovky mají fakt něco do sebe. Syn díky nim skoro netrpí na opruzeniny a také kyčle má v pořádku. Papírové plenky jsou zase praktičtější, takže je využívám hlavně na cestách.“

Témata: Video, Časopis Maminka, Miminko, Pleny, Látkový plen, Pult, Přebalovací podložka, Podložka, Rybí tuk, Kotník, Přebalovací pult, Velké množství, Plenková dermatitida, Letní odplenkování, Věčné téma, Investice, Rutinní činnost, Snadná manipulace, Životní prostředí, Jak, Kožní záhyb, Penis, Normální jev, Celé tělo, Pultík, Pleny na Heureka.cz