Maminka.czVánoce 2018

Jak vybírat vánoční dárky pro děti? Včasným nákupem nejen ušetříte!

Reklama 22.  10.  2018
Vánoce se pomalu blíží a právě teď nastala vhodná doba pro pořízení dárků. Včasným nákupem se vyhnete nejen dlouhým frontám. Dostatek času vám také zajistí možnost se nad dárky pořádně zamyslet a vybrat jejich nejvhodnější varianty. Kde ale hledat inspiraci?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Co asi letos přinese Ježíšek?

Jako každý rok se vánoční svátky točí především kolem dětí a dárků pro ně. Každý rodič si přeje vidět své děti spokojené a chce cítit jejich nadšení. Hračky jsou nedílnou součástí dětského světa. Díky nim se děti hrou učí a formují svoji osobnost. I když trendy se každý rok mění, psychologové jako nejlepší dětské společníky stále označují interaktivní hračky, které vaše ratolesti nejen zabaví, ale také napomáhají k rozvíjení smyslů a procvičení jemné dětské motoriky.

Inspirace pro děti, rodiče, babičky i dědy

Všechny děti celý rok čekají, až budou moci napsat svůj dopis Ježíškovi. Seznam dárků si většinou pečlivě promyslí, ale každý rodič ví, že ne vždy jsou jejich přání splnitelná. Proto se vždy hodí malá inspirace a pár tipů na dárky, které pod  stromečkem zaručeně rozzáří dětské oči. A právě od toho tu je katalog hračkárny Pompo, který si můžete zdarma vyzvednout v prodejnách Pompo.  A pokud máte rádi pohádky, zajděte si na rodinnou show Tři oříšky pro Popelku do Kongresového centra v Praze. I tam na vás bude čekat Pompo Vánoční katalog 2018.

Klepněte pro větší obrázek

Pompo rozdává dárky za více než 10 milionů korun!

Pod Pompo Vánočním stromečkem můžete najít přes 40 druhů hraček pro kluky, holky i batolata. A nebudou to ledajaké hračky. Co byste řekli tomu, kdybyste si s nakoupenými dárky domů odnesli velký kočár s Barbie v hodnotě 1899 Kč, dětskou elektronickou kytaru Máša a medvěd nebo Truck auta od Mattela?

A další krásné hračky si pod stromečkem můžete vybrat, pokud si své Vánoční nákupy dobře naplánujete a pořídíte na jednom místě. V hračkárnách Pompo si k nákupu nad 1799 Kč můžete vybrat jeden dárek, k nákupu nad 2999 Kč dva a nad 4499 Kč si odnesete hned tři dárky. A že dáte raději přednost nákupům na internetu? Nevadí! Tato akce platí také na e-shopu pompo.cz.

Klepněte pro větší obrázek

Neváhejte a připravte se na Vánoce včas

Akce Pompo Vánoční stromeček platí do 30. listopadu. Stromečky s dárky na vás čekají na všech prodejnách Pompo v ČR i na Slovensku. Dárky na prodejnách se liší, v každé najdete jiná překvapení a úplně jiné dárky objevíte na e-shopu.

Tipy z katalogu

Make it real – pozvání do holčičího světa

Úžasné kosmetické a kreativní sady pro malé parádnice. Barevné křídy na vlasy, třpytivé tetování, pestré laky na nehty, velká kosmetická sada s motivem mořské panny, korálky, bavlnky, doplňky i deka s jednorožcem. Vše v designu, který cool slečny milují.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Make It Real dobře ví, co mají holky rády. Třpytky, barvičky, zdobení, nápaditost i stylové balení. Velké lákadlo i pro maminky.

Výrobky Make It Real jsou šité na míru dívkám od osmi let a pohybují se v cenovém rozpětí od 129 Kč do 550 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Pracovní stůl Bosch - než se z chlapečka stane chlap

Skvělá věcička, než se z chlapečka stane chlap a bude mít své opravdové nářadí. Pilka, svěrák, klíče i šroubováky a hlavně pořádný ponk. A malý kutil je na světě. A vydrží si hrát dlouho a dlouho..

Klepněte pro větší obrázek

A spousta dalších hraček pro kluky, holky i miminka, rodinné i party hry, skládačky a stavebnice, interaktivní a vzdělávací hračky, panenky, auta i plyšáky, super i VIP ceny najdete ve zcela novém Vánočním katalogu Pompo 2018.

Klepněte pro větší obrázek
Témata: Vánoce 2018