Maminka.czBatole

Jak vybrat kvalitní podzimní oblečení a neutratit celou mateřskou?

Lenka Gajdoštíková 1.  10.  2016
Jak vybrat kvalitní podzimní oblečení a neutratit celou mateřskou?
Podzim je tady! A s ním školky, školy, kroužky a pomalu přicházející nevlídné počasí. Miluji babí léto, ale bohužel podzim ho nabízí jen chvíli. Příliš rychle jej vystřídá sychravo, vlhko, vítr, déšť a chlad. Období, kdy děti velmi jednoduše prochladnou.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Seznam kapitol
4. 3. vrstva - bundy

Nejlepší je softshelová bunda

Budu se opakovat, ale zase softshel bunda. Ideálně vychytaná tak, aby buď šly stahovat rukávy nebo rovnou měly na konci rukávů úplety. Prodloužená záda a vysoký krk, aby dětem nefoukalo na krk. Jen když budete kupovat - koukejte na tloušťku softshelu a kvalitu zipu.

Klepněte pro větší obrázek

Jeho oprava je drahá a zip je u malých dětí velmi namáhaný. Jeden příklad za všechny - minulý rok jsme měli z Tchiba bundu a zip odešel po cca třech měsících. Dobré je, že máte-li kvalitní oblečení a zima není příliš krutá, vystačíte si s přehledem na tři sezóny jako my:)

Autorka je lektorkou BabYogy a vede blog Intuitivní máma. Má dva syny - Huga a Oskara.

 

Dětské oblečení Marks & Spencer  
Témata: Děti, Předškolák, Školák, Batole, Praktické rady, Dětské oblečení a dětská obuv, Podzim, termoprádlo, Softshell, BabYogy, Zimní období, Oskar, Máť, Termoregulační materiál, Oblečení, Funkční prádlo, Lidl, Dětské oblečení, První vrstva, Mater, Spencer, BabYoga, Tepláky, Bunda, Čelo, Dětská obuv na Heureka.cz

Video