Maminka.czZdraví

Jak zhubnout po porodu a s dětmi: Takhle!

Jitka Hemolová 8.  3.  2017
Jsou maminky, které doma brečí, že jim hubnutí a cvičení nejde (kdy to máme dělat?) a jsou maminky, které cvičí a hubnou vesele s dětmi (jakápak posilovna, cvičit se dá všude). Ke které skupině patříte vy?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Máte doma miminko, batole či větší dítko? Cvičit se dá se všemi, přesvědčíme vás o tom následujícími videi. Vůbec totiž nezáleží na tom, jestli máte malé miminko, batole nebo předškoláka, jestli cvičíte sama nebo vám pomáhá partner. A dokonce i se čtyřmi dětmi se dá krásně proplout domácími pracemi a přitom posilovat. 

Mám malé miminko

Následující video vám ve dvou přehledných minutách odhalí, jak můžete coby novopečené maminka cvičit a přitom být pořád se svým malým miminkem. 

Mám batole nebo předškoláka

Pro vás jsou určeny následující videa. To první je ještě celkem v pohodě a zvládne ho každá z vás. To druhé, to už je tedy hodně vyšší dívčí, tedy mateřská. Kdo z vás si troufne? 

Mám dvě děti a pomáhá mi partner 

Máte doma dvě děti a cvičení se vám zdá jako nadlidský úkon? Výmluvy neplatí! Pokud máte doma stejně cvičebně naladěného partnera, půjde to jako po másle. Děti budou mít opravdu velmi dobrý příklad. 

Mám víc dětí a potřebuji stihnout domácí práce  

Tohle vás trošku naštve. Tedy pokud patříte mezi ty maminky, které se čtyřmi dětmi opravdu nestíhají. Nebo vás to naopak motivuje? Inspirace je to rozhodně krásná, ačkoliv trochu šílená :-)

Tak do kterého videa se dnes pustíte? 

 

 

Témata: Zdraví, Video, Po porodu, Jen pro maminku, Jen pro tatínka, Hubnutí po porodu, Jak zhubnout, TAK, Domácí práce, Dobrý příklad, Následující video, Pór, Malé miminko, Jak, Zdraví na Heureka.cz