Maminka.czMaminka roku

Jaká má být Maminka roku? Inspirativní a silná, říkají ambasadorky

Michaela Láchová 1.  8.  2018
Soutěž Maminka roku je výjimečná, protože dává příležitost normálním ženám – matkám, shodnou se snad všechny ambasadorky soutěže. Co by podle nich měla vítězka splňovat?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ambasadorka kategorie Hrdinka: Andrea Růžičková 

„Při čtení příběhů jsem si musela dát pauzu. Neskutečně mě to dojímalo,“ říká herečka Andrea Kerestešová Růžičková, která je patronkou kategorie MAMINKA HRDINKA .

Klepněte pro větší obrázek

Co pro vás znamená soutěž Maminka roku? 

Je to upozornění na to, jak výjimečné je být mámou. Máma totiž musí vše zvládnout, překonat a vydržet i za velmi těžkých podmínek. 

V čem je podle vás právě tahle soutěž výjimečná? 

Dává možnost vyzvednout ženy matky, které jsou mezi námi. A nejsou to celebrity z titulních stránek. To mi přijde nejvíc sympatické. 

HLASOVAT PRO MAMINKU ROKU MŮŽETE TADY

Co by podle vás měla vítězka kategorie Maminka hrdinka splňovat? Jaká by měla být? 

Neměla by nikdy ztrácet naději a právě ve své víře by měla být vzorem pro všechny další, které ztrácejí pevnou půdu pod nohama, ať už se to děje z jakékoli příčiny. Naděje a víra v dobrý konec… To je podle mě základ pro uzdravení každé nepříznivé situace. 

Maminka – hrdinka Jana si prošla mentální anorexií a dnes má tři děti a plní si sny
Témata: Sedmilhářky, Ambasadorka, Maminka, Vítězka, Kategorie, Titulní stránka, Podnikatelka, Marika Šoposká, Andrea Růžičková, Berenika Kohoutová, Kerestešová Růžičková, Pevná půda, Víra, Normální žena, Patronka, Maminka Podnikatelka, Trojnásobná máma, Divoká karta, Dobrý konec, Investice, Síl, Ambasador, První rok, Blogerka, Instagram