Jaké projevy špatného chování byste u dětí neměli tolerovat? Může se vám to vymstít

MAP 18. 1. 2017 21:04
Moc hezký... jen tu někdo zapomněl, že by dítě taky mohlo něco skutečně potřebovat.
milan 19. 1. 2017 21:45
hehehehehehe, chachachachacha, to jsou ale kecy
anna 20. 1. 2017 10:55
Myslím, že normální rodič, nikoli ten co čumí do mobilu každou půlhodinu a ten, který nedává své dítě spát v 22,00 jen aby se sám ráno vyspal dýl , tedy normální rodič ! , tak ten dokáže dekódovat každé hnutí svého milovaného dítěte. U normálních rodičů je ta obava o zapomění potřeb lichá !
KLONGIN 19. 1. 2017 09:33
JÁ JSEM TYTO VĚCI ŘEŠIL TAK,ŽE TOTÉŽ CO ON UDĚLAL JINÝM JSEM MU UDĚLAL TAKY/POCHOPITELNĚ OPATRNĚ/
A PAK JSEM SE HO ZEPTAL JAKÉ TO JE.
anna 19. 1. 2017 10:26
Vychovat by se měl nejprve jistý druh rodičů !
Jejich děti řvou jak protržený v kavárnách, shopech, kde se nudí, v tramvajích, kopou do zařízení, lezou po zemi a pak do špinavých rukou dostanou rohlík a rodičům je to fuk, max. posadí dítě do nákupního vozíku určeného na potraviny samozřejmě v botách od bláta a z vozíků pak dostávají céres od svých miláčků, když jim nechtějí něco koupit .
To není " volná " výchova to je n e t e č n o s t !!!
k výchově. A takto vyrostlý malý prevít pak šikanuje ty děti ve škole, které doma rodiče vychovávají slušně.
Škola už to vzdává, protože jaké dítě, takový rodič a tak na to škola kašle!
Jen mi neříkejte, že nemám děti.Mám a ty nevychované výše zmíněné ( nejen mně ) lezou pořádně na nervy .Nám doma zejména tehdy, vezmeme-li naše děti na společenské události, což jsou návštěvy restaurací, kaváren atd. , aby se tam naučily pohybovat a chovat a stolovat slušně a na to dbáme, ale někdy to balíme a pro řev nevychovaných parchantů odcházíme.Když jdeme na nákup , pak pokud se dětí nákup netýká, nebereme je ! Proč je vláčet skrz obchoďáky !?
Přijde mi, že někteří rodiče mají vzdělání na bodu nula.Dítě si nemůže a nesmí dělat co chce, on i Komenský o tom už mluvil a koneckonců i prof. Matějček.
Jenže takoví rodiče tyto autority nikdy nečetli.Už vidím ty reakce tady a předesílám, že jen blbý rodič zaměňuje respek s nedostatkem lásky.Naopak , čím víc dítě člověk miluje, tím víc ho směruje k tomu, aby byla jeho budoucnost bezproblémová a to je fuška !

Pedro 19. 1. 2017 22:54
Nejhorší je, když malé dítě leze po zemi a potom špinavými rukami jí rohlík. Už jen ten pohled a balíme to a jdeme jinam :)
bre-burda 20. 1. 2017 09:21
"Dítě si nemůže a nesmí dělat co chce..." to je podle koho? Makarenka? Ano, model výchovy kolektivního socialistického člověka s potlačenou individualitou a připrava na bezpodmínečnou poslušnost občana totalitní společnosti. Výborně soudružko!
anna 20. 1. 2017 11:15
bre-burda !
a přesně pro takové, jako jsi ty je určena zmínka o Komenském, nebo našem dr. Matějčkovi.
.Praktikujete totiž " Makareka " naruby a o systematické výchově nemůže být řeč !
Makarenko tvoje , nic nerespektující děti jednou zcela jistě dostihne , a to v detenčních ústavech kam směřují
----
Nenamáhej se, končím s tebou debatu. Je mi fuk, jestli děti máš, budeš mít, anebo sám jsi z generace, kdy ani na tebe ti tví čas neměli a tím pádem jsi taky celý dny a víkendy řval na klouzačce u Mekáče, chodil chrnět v 10 večer a zanedbaně sis neuměl ani v 6 letech udělat kličku na botě.
mamča 21. 1. 2017 12:55
Anno, souhlas vším. V dnešní době matky v obavě aby nepotlačovaly dětskou osobnost, vychovávají z dětí spratky, kteří mají problém od školky až po dospělost. Takové děti nemá nikdo rád. Od vrstevníků po dospělé. Není to jejich vina, na vině jsou rodiče.
MARkYTA 21. 1. 2017 02:04
anna - tak pod tohle se podepíšu, naprostý souhlas, jsem máma dvou kluků 9,10 let
bre-burda 20. 1. 2017 09:15
Trestat každý pokus o získání nějaké osobní výhody nebo únik před odpovědností za své konání lhaním, žalováním, násilím, překrucováním faktů. Tam už jde o charakter
joemajave 22. 1. 2017 00:28
Pani Anno,
Pokud se nemylim.
Mate ve svych komentarich naprostou pravdu ! Dnesni decka a jejich chovani ve vetsine toje primo katastrofa uz jen to co si vse vubec dovoli a je jim dovolovano ! Chodim do skolni jidelny na obedy uz nekolik let a s cim se tam setkavam a co kazdy den vidim toje hruza ! Urvane ukricene decka naprosto neukaznene a jejich vyjadrovaci schopnosti ( vugarni projevy sprosta slova pro ne uplne normalni vyjadrovani ) hruza a des ! A to je nespise tim ze je jim temer vse dovolovano Volna Americka vychova a nebo jeste lepsi jako podle, pokud jeto spravne Maria Montesory. Ale uz i u nas rozumni lide s kteryma jsem se o tom bavil i lide profesne zamereni rikaji a prichazi nato ze to vubec neni dobre.
A te pani co vas v tom nazoru krytyzuje a pranyruje bych obrazne receno pral, aby tyto jeji deti co jim doprava toliko te jeji skvele volnosti a svobody aby hned vyrostli tak do 15.let a kdyz by jim v necem prave odporovala aby ji flakli jednu pres hubu jako jsem to uz ve dvou pripadech i na vlastni oci videl a byl toho svedkem aby se probrala z te jeji letargije a svobodne vychovy kam to muze pri tech svobodach a volnosti dojit ! A jako chlap jsem z toho projevu nahle ztuhl a udivem malem onemel
Tak ze Vam preji hodne stesti zdravi a taky hodne dobrou mysl kterou mate pri Vasi vychove. S pozdravem Josef.
12