Maminka.czSlavné maminky

Jaké roztomilé fotky zdobí tapety mobilů českých celebrit? Podívejte se

Simona Formánková 9.  6.  2021
Ruku na srdce. Když zapnete váš mobilní telefon, čí úsměv se na vás rozzáří? Jsou to vaše děti! Stejně tak to mají české celebrity. Ty se nedávno se svými roztomilými potomky pochlubily na sociálních sítích. Podívejte se, jaké fotky zdobí tapety mobilního telefonu známých maminek.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pokud jste před mateřstvím rádi fotili, tak nepočítejte s tím, že to s příchodem miminka bude jiné. Jen se vaše objekty zájmu zúží na jeden konkrétní. Ano! Ať chceme nebo ne, děti si zaberou veškeré místo v našem životě a my jim to s radostí dovolíme.

Fotíme je ve všech situacích a raději stejnou fotku víckrát... Kdyby se náhodou některá nepovedla nebo omylem smazala. A ty nejoblíbenější dostanou výsadní právo uvelebit se na pár dní na obrazovce našeho mobilního telefonu jako tapeta. 

Jednou takovouto fotografií se nedávno pochlubila i moderátorka a novopečená maminka Zorka Hejdová.

"Neměla jsem v životě krásnější tapetu," okomentovala snímek displeje svého telefonu, kde její syn roztomile vyplazuje jazýček. Jak nám Zorka sama přiznala, s příchodem syna Nikolase se jí změnil nejenom život, ale také dost výrazně právě fotoarchiv jejího mobilního telefonu. "Devadesát procent fotek v mobilu tvoří momentky syna. Fotím ho každý den a někdy až moc! Ale nedá mi to... nejradši bych zaznamenala na památku každičký moment, protože čas nesmírně letí a zítra už bude zase větší, než je dnes," svěřila se nám Zorka. 

Video: Podívejte se, jak probíhalo poslední natáčení Zorky před porodem

Zorka Hejdová je maminkou! Spolu s tatínkem Mírou oslavují chlapečka
Témata: Slavní rodiče, Časopis Maminka, Slavné maminky, Rodičovství, Instagram, Fotografie, slavné děti, Sociální sítě, Veronika Kašáková, Luis, Jedináček, Momentky, Lída Rašilovová, Oliver, pandemie, Elliot, mánie, Kristýna Janáčková, Nikolas, Katka Říhová, Telefon, Lída, Olive, Saša Rašilov, Zorka