Maminka.czGalerie

Jako by jim z oka vypadli! 12 potomků slavných, kteří vypadají ve stejném věku přesně jako jejich rodiče

Simona Formánková 8.  8.  2022
Krásná po mamince, rošťák po tatínkovi nebo dokonalá kombinace obou dvou? Ačkoli se na podobě potomka podílí oba rodiče, vždy se najdou děti, které jako by z oka vypadly jen jednomu z nich. Podívejte se do fotogalerie! Někdy je ta podoba až zarážející, co říkáte?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Známe je z pláten kin, hudebních pódií nebo přehlídkových mol. Při pohledu na jejich potomky máte pocit, jako byste se spolu s nimi vrátili v čase. Někteří z nich totiž své rodiče nezapřou a mnohdy jsou jejich věrnými kopiemi. 

VIDEO: Děti diktátorů: Putinovy nadané dcery a nemanželská hvězda Instagramu

Dcera Cindy Crawford Kaia Jordan Gerber zdědila půvab po své mamince. Nikoho tak nepřekvapí, že je úspěšnou americkou topmodelkou a módní ikonou. Syn fotbalisty Davida Beckhama Brooklyn se sice nevydal v otcových sportovních šlépějích, přesto i on je téměř identickou kopií svého otce, který je považován za sexsymbol své doby. Proto se i Brooklyn objevuje v kampaních se spodním prádlem nejžádanějších světových značek. 

Kdo další z celebrit má ve svém potomkovi svého dvojníka? Podívejte se, jak vypadaly známé tváře ve stejném věku v porovnání se svými dětmi. Podoba některých z nich vás dostane!

Princ William (7 let), jeho dcera princezna Charlotte ve věku 6 let, jeho syn princ George ve věku 5 let

Klepněte pro větší obrázek

Fotbalista David Beckham ve věku 25 let, jeho syn Brooklyn ve věku 23 let

Klepněte pro větší obrázek

Modelka Cindy Crawford ve věku 24 let, její dcera Kaia Jordan Gerber ve věku 20 let

Klepněte pro větší obrázek

Více srovnávacích fotografií najdete v naší galerii. 

Témata: Galerie, Rodičovství, Instagram, herečka, slavné děti, Fotografie, Dcera, Rodiče, Celebrity, Princ George, Podoba, Princ William, Kopie, David Beckham, Gwyneth Paltrow, Cindy Crawford, Kate Moss, Kai, Maminka, Sla, Potomek, Věk, Krásná, Dokonalá kombinace, Vejce