Maminka.czPrezentace klienta

Jakou kosmetiku na make up byste měli mít ve své kosmetické taštičce?

Reklama 8.  6.  2023
Začínáte své dobrodružství s make-upem nebo si chcete uspořádat sadu kosmetiky úplně od začátku? Jak doplnit kosmetickou taštičku a vybrat ty správné produkty? Téměř každý týden se na trhu objevují nové návrhy kosmetiky pro make up. Je však těžké se správně rozhodnout. Navrhneme vám, jak uspořádat sadu make up produktů tak, aby vyhovovala všem vašim potřebám. Čtěte dál a dozvíte se více.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Stanovte si své potřeby líčení

Nejdůležitější je, abyste nejprve definovala své individuální potřeby. Uveďte přednosti své krásy, které byste chtěla zdůraznit. Zvažte také, zda vás make up bude provázet jen do práce, každý den a třeba i při důležitých večerních schůzkách. Vytvořte si univerzální kosmetickou sadu, která bude vyhovovat vašim každodenním potřebám. Tímto způsobem po otevření kosmetické taštičky vždy najdete přesně to, co budete potřebovat. Tento přístup vám pomůže vyhnout se nevhodným nákupům a produkty využijete až do konce, takže nic nepřijde nazmar.

Lidé s problematickou pletí bojují s praskajícími kapilárami, změnami barvy, černými tečkami nebo pupínky. Mnoho žen používá dostupná make up řešení k účinnému maskování nedokonalostí pleti na obličeji.

Přírodní podklad, korektor a pudr - základ make-upu

V otázce líčení je dobré otevřít se přírodní kosmetice. Dobrý korektor, trvalý podklad a matující pudr nevylučují složení založené na surovinách rostlinného původu. Pigmentace, krycí schopnost a konzistence přírodní odličovací kosmetiky se neliší od tradičních odličovacích přípravků.

Dobře uspořádaná kosmetická taštička by měla vždy obsahovat korektor, podkladovou bázi a pudr, které pomohou vyrovnat tón pleti, skrýt nedokonalosti a dodat obličeji svěží vzhled.

Pokud si nejste jistá výběrem správného odstínu fluida, použijte oblíbené testery.

Multifunkční kosmetika na make up

Promyšlená a univerzální kosmetická taštička nemusí obsahovat mnoho produktů. Můžete využít možností, které nabízí multifunkční odličovací kosmetika. Ušetříte tak místo, peníze, ale i životní prostředí, protože používáním produktu na více způsobů jej využijete naplno a je menší riziko, že vám propadne.

Jedním z našich návrhů je například křída v různých praktických odstínech. Můžete ji použít např. jako: rozjasňovač (i na tělo), bronzer, tvářenku, oční stíny a rtěnku. Je to pohodlné řešení na denní bázi, ale i při cestování. Tato kosmetika je účinná a malá velikost vám umožní mít ji vždy u sebe.

Dalším zajímavým řešením je tužka na obočí zakončená z druhé strany praktickým kartáčkem pro ukáznění chloupků. Trojúhelníkový tvar průřezu kosmetiky navíc umožňuje kreslit jednotlivé chloupky současně, ale i doplnit větší plochy a zdůraznit tvar obočí.

Hotové make up palety jsou také skvělým nápadem při kompletaci kosmetické taštičky. Vyberte si sady stínů nebo hotovou sadu konturovacích produktů, které splní vaše očekávání.

Zdůrazněte svůj vzhled pomocí make-upu!

Řasenka je jednou z nejčastěji používaných odličovacích kosmetických přípravků. Nemůže proto chybět v dobře připravené kosmetické taštičce. Pro umocnění efektu se vyplatí vybavit se dobrou tužkou na oči, která vytvoří dokonalé linky. Pokud nejste fanynkou líčení rtů, zvolte bezbarvou péči, která se o jemnou pleť postará neviditelným způsobem. Přírodní máslo na rty vytvoří ochrannou vrstvu, která zabraní ztrátě vody a vysoušení. Tato kosmetika navíc poskytne rtům účinnou ochranu před škodlivými vnějšími faktory, jako je vítr nebo mráz.

Pokud však ráda zdůrazňujete svůj úsměv, pak zvolte rtěnku nebo lesk na rty, které se kromě šťavnaté a syté barvy účinně postarají o stav vašich rtů. Věnujte pozornost přírodním kosmetickým produktům. Jejich receptury jsou založeny na bohatém množství rostlinných složek, jako jsou blahodárné oleje: ricinový, sladký mandlový atd. Taková rtěnka nebo lesk na rty poskytuje nejen dlouhotrvající make up rtů, ale také péči.

Témata: Reklama, Prezentace klienta, Kosmetika