Maminka.czSlavní rodiče

Jakub Prachař: Kryšpína bavím v kostýmu plyšového králíka

LH 7.  10.  2013
Jakub Prachař se aktivního zapojení do chodu domácnosti nebojí. Svatbou s Agátou začala mladému herci nová životní etapa, kterou vítá s nadšením. Vaří, peče chleba a stará se o syna, kterého vyženil.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Agáta Hanychová se před lety v jednom rozhovoru svěřila, že nesnáší líné muže. Teď může být spokojená, protože její manžel Jakub Prachař je asi všechno, jen ne gaučový povaleč. „Doma vařím já, ale rád. Zjistil jsem totiž, že miluju krájení. Agáta má zahrádku se zřejmě radioaktivní půdou, protože na ní všechno roste v obrovském množství, a tak se můžu bohatě realizovat,“ prozradil s tím, že se z něj stává i nadějný pekař.

„Začal jsem péct domácí chleba a je s tím hrozné práce a výsledek k ničemu. Dělá se to asi dva dny a ve výsledku zjistíš, že jsi v konečné fázi třeba jenom blbě narosil troubu a dvoudenní práce je k ničemu,“ vysvětlil Jakub, který už se špatně narosenou troubou má bohaté zkušenosti. „Vytáhl jsem z trouby briketu, kterou jsem z úcty k sobě snědl a tvářil jsem se u toho, že je to to nejlepší, co jsem kdy v životě pozřel,“ vzpomíná se smíchem.

Když se utrhne od plotny, snaží se být vzorným náhradním tatínkem. A ani tuhle novou roli nepodceňuje: „Z jednoho natáčení jsem odkoupil kostým plyšového králíka, ve kterém jsem bavil děti v nákupním centru. Teď jím bavím doma Kryšpína,“ pochlubil se v talkshow 7 pádů Honzy Dědka.

Nabytý program by ale už brzo měl vystřídat volnější režim. Po posledním listopadovém koncertě kapely Nightwork zplánuje dopřát roční odpočinek. Otázkou je, zda ho absence pracovních povinností jen nepřevelí do pozice muže v domácnosti v absolutním nasazení.

Témata: Slavní rodiče, Král, Agáta Hanychová, Kostým, Domácí chléb, Nightwork, Králík, Hanychov, Prach, Jak, Kost, Kos, Jakub Prachař, Koš, Kryšpín