Maminka.czChování a vztahy

Jaký bude váš milostný život podle hvězd? Erotický horoskop na srpen

Irena Forejtová 3.  8.  2016
Někdy je moc fajn odpočinout si od rodičovských povinností a věnovat se jen partnerovi. Jaký sexuální život vám předpovídají hvězdy v srpnu?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21.3. - 20.4.)

Ne každá žena je schopná se pomilovat s cizincem, s nímž si sotva rozumí, a nemít z toho špatný pocit. Jestli byste měla mít po takovém románku nějaké výčitky, rozhodně to za to nestojí a raději si zajděte na dobrou večeři. Zapamatujte si, že ať už ten úžasný cizinec vypadá jakkoliv zamilovaně, jde jen o letní románek.

Váš Éros: Která destinace patří k těm nejvíce erotickým? Na nejvyšším žebříčku stojí Thajsko a ostrovy v Karibiku. Chcete-li si užít sluníčka, osamělých pláží, azurově modrého moře a spousty soukromí, neváhejte ani minutu. Ale sexu se raději oddejte jen s tím „svým“.

Témata: Chování a vztahy, polibek, Milenka, Přírodní složení, Jaký, Špatný pocit, Srpen, Thajsko, Zmrzlina, Erotika, Milostný život, Úlet, Sexuální potěšení, Šmírák, Striptýz, Četba, Sexuální poloha, Empatie, Happy end, Milost, Trapas, Ledový nápoj, Milostný akt, Románek, Kyselina hyaluronová