Maminka.czChování a vztahy

Jaký bude váš milostný život podle hvězd? Erotický horoskop na srpen

Irena Forejtová 3.  8.  2016
Někdy je moc fajn odpočinout si od rodičovských povinností a věnovat se jen partnerovi. Jaký sexuální život vám předpovídají hvězdy v srpnu?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Býk (21.4. - 21.5.)

Žena v Býku je náročná milenka. Chce být opatrně vedena, a vyžaduje mnoho empatie. Očekává sexuální potěšení, nikoliv extravagantní exkurzi. Žádá smyslnou atmosféru a romantiku jako v milostném filmu. Happy end, to je pro ni orgasmus, proto nechápe, proč se má nástroj ladit, když se pak na něj neumí hrát ve všech stupnicích?

Váš Éros: Máte po dovolené a stejně partnera zmáhá únava a vyčerpání a na sex nemá ani pomyšlení? Vyzkoušejte odlehčenou variantu. I pouhé mazlení, letmý polibek či dotek dokáží stimulovat touhu. Ráno moudřejší večera, tak proč si sex jednou nedopřát třeba před vydatnou snídaní.

Témata: Chování a vztahy, vibrátor, polibek, Špatný pocit, Aloe vera, Šmírák, Milenka, Karibik, Šlehačka, Jak, Kondom, Selfíčko, Milostný akt, Život, Erotika, Vhodné místo, Sexuální poloha, Lubrikační gel, Jaký, Vaš, Zmrzlina, Destinace, Přírodní složení, Severní Karolína, Živo