Maminka.czChování a vztahy

Jaký bude váš milostný život podle hvězd? Erotický horoskop na srpen

Irena Forejtová 3.  8.  2016
Někdy je moc fajn odpočinout si od rodičovských povinností a věnovat se jen partnerovi. Jaký sexuální život vám předpovídají hvězdy v srpnu?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Lev (23.7. - 22.8.)

Večírek s přáteli se protáhne a pořádně si ho užijete. Jenže trapas na sebe nedá čekat. Když se začnete partnerovi v tmavém koutě dobývat do kalhot, je téměř jisté, že vás někdo přistihne. Hrátkám bude sice konec, ale doma si všechno bohatě vynahradíte. A ten šmírák? Bude diskrétní, nebojte se.

Váš Éros: Hraček pro masturbaci i předehru není nikdy dost. Najdou se mezi nimi i takové, které nepotřebují hromadu hejblátek, vibrací či pulzů. Silikonové dráždicí prstíky podněcují fantazii, můžete je mít kdykoliv sebou a hrát si s nimi můžete oba. Jednou budete dráždit vy jeho a pak se vyměníte.

Témata: Chování a vztahy, vibrátor, polibek, Život, Aloe vera, Miloš, Karibik, Sexuální poloha, Večírek, Milost, Špatný pocit, Úlet, Slovní zásoba, Malý dárek, Románek, Thajsko, Jaký, Severní Karolína, Vhodné místo, Milostný život, Destinace, Horoskop, Empatie, Selfíčko, Vaš